Simon Crest

Till salu

array(2) {
  [0]=>
  string(9) "Till salu"
  [1]=>
  string(10) "Pågående"
}

Till salu

Vindsvåning Stockholm till salu

Om du är på jakt efter en härlig vindsvåning i Stockholm med underbart ljusinsläpp och utsikt över takåsarna så är vi mäklaren för dig. Vi har förmedlat några av Stockholms mest exklusiva vinds- och takvåningar de senaste åren och har därigenom etablerat oss som “go to”-mäklaren för just vindsvåningar. Hittar du inte det du söker här på vår sida just idag så rekommenderar vi att du registrerar dig i vårt spekulantregister. Många gånger kommer våra bästa vindsvåningar inte ens ut på den öppna marknaden eftersom vi vet att vi redan har rätt köpare i vårt register. Ligg steget före du också och registrera dig idag.

Vi förmedlar nyproducerade bostäder

I samarbete med framgångsrika byggentreprenörer förmedlar vi nyproducerade bostäder med unika koncept. Vill du vara med redan från början och påverka utformningen av din framtida bostad så är det här ett utmärkt alternativ för dig. Här ovan hittar du våra aktuella nyproduktioner som finns till salu redan nu. På den här sidan kan du hitta kommande projekt som snart är redo för försäljning.

Exklusiva & unika bostäder

Gemensamt för alla de bostäder vi förmedlar är att de representerar det absoluta toppskiktet av bostäder i Stockholm. Vi fokuserar på exklusiva bostäder som håller mycket hög standard och tillgodoser högt ställda krav.