Simon Crest

Sälj med oss

Vem som ska få förtroendet att sälja ens bostad är ett viktigt beslut. Våra mäklare på Simon Crest arbetar tillsammans med dig mot vårt gemensamma mål att få så bra betalt som möjligt, överträffa dina men även våra förväntningar samt ha en smidig och rolig process längs vägen.

1

Träffa oss på ett första möte

Vi går bland annat igenom marknadsläget, skicket och planlösningen på din bostad, referensobjekt samt vilka förutsättningar som finns vid försäljning. Vi diskuterar bostadens värde utifrån rådande marknad och beroende på vart du befinner dig i processen lägger vi upp en plan för hur vi tillsammans ska arbeta mot ett högt slutpris. Vi ser alltid till att vara väl förberedda och kommer med idéer på hur vi på bästa sätt ska överträffa marknadsnivån. Med rätt förberedelser skapar vi förutsättningar för en riktigt lyckad affär!

Är du inte redo att sälja än? Då är vi även behjälpliga att lämna en värdering av din bostad, bolla idéer på renoveringar eller bara prata om hur säljprocessen går till.

2

Styling & Fotografering

Att vara väl förberedd är det bästa tipset vi kan ge dig. Går du i säljtankar eller vet att du inom en snar framtid kommer sälja eller kan tänka dig sälja om du får ett högt bud? Var förberedd och passa på när vädret tillåter och kontakta oss för att boka tid för fotografering.

Vi samarbetar med Stockholms bästa stylister och fotografer. Första intrycket av bostaden måste vara iögonfallande för att väcka ett vidare intresse hos spekulanter. För oss är det därför av stor vikt att kunna presentera din bostad på bästa sätt. Den ena bostaden är aldrig den andra lik vilket gör att vi beroende på din bostads utformning kan presentera den styling som fungerar bäst hos dig. Våra samarbetspartners är kreativa och erfarna specialister som vet hur bostaden ska framhävas för att skapa de mest iögonfallande bilderna och den härligaste känslan i bostaden.

3

Dags för visning! Privat eller öppen?

Vi håller i både öppna visningar, privatvisningar och digitala visningar. Vi gör oss inte bekväma genom att låta lägenheten sälja sig självt utan gör allt som krävs för att nå vårt slutmål. Beroende på hur din situation ser ut är vi ständigt på tå för att kunna agera om en privatvisning med kort varsel behövs.

Före visning vägleder vi alltid dig med vad du behöver göra för att bostaden ska presenteras på bästa sätt för kund.

4

Budgivning

Vill du ta emot dolda bud, ha en öppen budgivning eller sätta ett fast pris? Det är du som säljare som väljer hur budprocessen ska gå till samt om du vill sälja eller inte. Vi arbetar tillsammans med dig som ett team längs vägen till vårt gemensamma mål att få så bra betalt som möjligt, överträffa dina men även våra förväntningar samt ha en smidig och rolig process längs vägen.

5

Kontrakt & Tillträde

Efter avslutad förhandling skrivs kontrakt och därefter är affären bindande. En handpenning betalas in av köparen och därefter är det vanligtvis någon månads väntan innan tillträde och slutöverföring sker.

Nyfiken på vad vi kan göra för dig?

Bor du i bostadsrätt, villa, gård eller har en tomt, vi hjälper dig oavsett. Ta ett första steg mot ett av dina bästa beslut, kontakta oss redan idag!