Roslagsgatan 6

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Vi har nöjet att presentera en fantastisk lägenhet belägen på Roslagsgatan. Denna moderna och stilfulla bostad mot innergård erbjuder en bekväm och trivsam atmosfär som passar perfekt för en eller två personer. Lägenheten är belägen i ett populärt område och erbjuder närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som den är inbäddad i lugnet och charmiga kvarter.

Lägenheten är rymlig och genomtänkt med en optimal planlösning på 34kvm. Den öppna layouten ger en känsla av rymd och ljus i varje rum. Det stilrena köket är fullt utrustat med moderna apparater och erbjuder gott om förvaringsutrymme samt arbetsyta för matlagning och underhållning.

Vardagsrummet är inbjudande och erbjuder gott om plats för att skapa en bekväm sittgrupp och en underhållningshörna. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en trevlig utsikt över omgivningen. Golvet är belagt med fiskbensparkett, vilket ger en varm och hemtrevlig atmosfär.

Sovrummet är modernt och lugnt med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här kan du koppla av och återhämta dig i en rofylld miljö. Badrummet är stilrent och elegant med högkvalitativa materialval och moderna bekvämligheter såsom dusch, handfat och toalett. FInns plats för tvättmaskin.

Lägenheten har även tillgång till gemensamma utrymme såsom tvättstuga och cykelförvaring. Här finns också en gemensam innergård.

Roslagsgatan är känt för sitt fantastiska läge med närhet till olika restauranger, kaféer, shoppingmöjligheter och parker. Du har också goda kommunikationer och närhet till kollektivtrafik som ger enkel tillgång till resten av staden.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Roslagsgatan en perfekt kombination av modern elegans och praktiskt boende. Den erbjuder en stilfull livsstil och en bekväm vardag i en av stadens mest attraktiva områden.

Namn: Brf Muraren 13

Antal lägenheter: 39

Byggår:

Brf Muraren 13

Föreningen Brf Muraren 13 är en äkta förening som förvärvade fastigheten Muraren 13 år 2000. Föreningen upplåter 39 bostäder med bostadsrätt, 1 bostad om 39 kvm med hyresätt och 3 lokaler med hyresrätt.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är extremt bra med en skuld om ca 70 000kr och en kassa om ca 1 500 000kr. Det innebär att föreningen har mer i kassan än man har skulder och kan ses som skuldfri (skulden avser förskottshyra från näringsidkarna-lokaler). Föreningen justerar upp avgiften enligt KPI (SCB) efter det varje år.

UNDERHÅLL/RENOVERINGAR
1980 - Stambyte.
2006/2007 - Fönster Renoverade under.
2007 - Tak Renoverat och ny hiss.
2008 - Trappuppgång.
2022 - Renovering entrédörr.
2023 - Installation fönsterventiler, stamspolning och utbyggnad av MOAS på innergård.

Föreningen planerar att göra stambyte inom 2-7 år.

Bredband och kabel-tv 1000/1000 via A3 och kabel-tv via Tele2. Bredband 250kr/månaden & serviceavgift 111kr/månaden, aviseras som ett obligatorisk tillägg på månadsavin.

Förråd Lägenheten disponerar ett förråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga utrustad med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkskåp, 1 mangel placerad i gårdshusets källare, byggd 2006, cykelställ på innergården, föreningen har även en altan som går att boka för medlemmarna och den utrustad med grill, elkontakt och infravärme samt bord och stolar.

Råvind vid gårdsdelen. Städning och städdagar Trappstädning sköts på entreprenad.

MEDLEMSKAP
Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare, men delat ägande accepteras med en minsta ägarandel om 10% Avgifter Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren med 1 % av gällande prisbasbelopp och överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av gällande prisbasbelopp (under 2024 är denna 1 433 kr).

Hemsida www.http://www.brfmuraren13.se/

Kontroll Ovanstående grundas på information från föreningens officiella faktadokument och kontakt med styrelsen i mars samt säljaren. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

Intresseanmälan

Intresseanmälan