Nyproduktion

Äppelviken, Bromma

Projekt Terrasserna 6

Majvägen 20

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Klassisk nationalromantik möter modern touch

Villa uppförd år 1918 utvecklas nu med två nya flyglar och bildar en Brf med 5 lägenheter i eftertraktade Äppelviken. Två världar möts i denna klassiska dröm med modern tappning. I originalhuset bevaras bland annat eldstäder, takmålningar och målade fönster. Originalgolven restaureras och kök och badrum byggs nya med utförande i klassisk stil. Samtliga lägenheter får egna uteplatser/terrasser och utöver det får medlemmarna en fin och stor trädgård med en härlig pool!

Från fastigheten är det ca 10 minuters promenad till Alviks torg, havet, båtbrygga och badplats. Härliga promenadstråk finns längs Äppelvikens kust.

Läs mer om inredningskoncepten i dokumentetlistan samt se mer information i respektive lägenhetsannons.

Område: Äppelviken, Bromma

Äppelviken är en idyllisk stadsdel belägen i den västra delen av Stockholm, i stadsdelen Bromma. Området är känt för sin vackra natur, pittoreska hus, vattenläge och charmiga småbåtshamn.

Äppelviken har en rik historia som sträcker sig tillbaka till början av 1900-talet, då området var ett populärt sommarstugeområde för Stockholmare. Idag är området ett året runt-område med en blandning av permanenta bostäder, sommarhus och fritidshus.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Äppelviken är dess vackra läge vid vattnet. Området ligger längs Mälarens strand och har en egen liten småbåtshamn där många båtägare förvarar sina båtar. Här finns också flera promenadstråk och cykelvägar som erbjuder fantastisk utsikt över vattnet och omgivningarna.

Äppelviken är också känt för sin pittoreska och charmiga arkitektur, med många välbevarade äldre hus och villor. Området har också flera grönområden och parker, som exempelvis Äppelviksparken, som är en populär plats för picknick och avkoppling.

En av de mest populära platserna i Äppelviken är Alviks centrum, som är en levande plats med flera butiker, restauranger och kaféer. Här finns också flera konstgallerier och ateljéer som ger området en kreativ och bohemisk atmosfär.

Sammanfattningsvis är Äppelviken en pittoresk och idyllisk stadsdel i Bromma, belägen vid Mälarens strand. Området är känt för sin vackra natur, pittoreska arkitektur, småbåtshamn, gröna områden, och charmiga centrum. Äppelviken är en plats som passar den som söker en avkopplande och naturnära livsstil, och är ett av Stockholms mest eftertraktade områden att bo i.

Bostäder i projektet Våning Rok Kvm Pris Status
Majvägen 20 - lgh B - 5 154 15 395 000 kr Såld
Majvägen 28 - lgh A - 6 121 13 000 000 kr Såld
Majvägen 24 - lgh D - 5 112 11 890 000 kr Till salu
Majvägen 20 - lgh C - 4 135 15 490 000 kr Såld
Majvägen 26 - lgh E - 5 130 14 990 000 kr Såld

Rendering på fastighetens baksida

Rendering på fastighetens framsida

Bild från Lgh E

Bild från Lgh B

Moodboard

Materialval originalhuset (lgh B, C, D)

Materialval flyglarna (lgh A och E)

Äppelvikens kuststråk

Sjöpaviljongen

Äppelvikshamnen

Alviks torg

Snäckparken

Intresseanmälan

Intresseanmälan