Vasastan

Tulegatan 42

Fantastiskt penthouse med milsvid utsikt över Stockholm!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Utsikt över hela Stockholm, stor terrass, exklusiva materialval, braskamin, Vasastan och panoramafönster. Detta är Stockholms häftigaste penthouseprojekt. Beräknad inflytt sommaren 2021.

Exklusivt – är ordet för att sammanfatta detta fantastiska penthouse.
Materialvalen är genomtänkta, planlösningen fantastisk och utsikten helt unik. Kök från SieMatic, vitvaror från Miele, eldstad från Nordpeis, inbyggda högtalare, panoramafönster, stor terrass med magisk utsikt över Stockholm.

Se dokumentet Rumsbeskrivning för mer detaljerad information.

Namn: Brf Vanadislunden

Antal lägenheter: 77

Byggår: 1973

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Vanadislunden är en äkta förening som äger marken.

2020 - Takpåbyggnadsprojekt
2019 - Stambyte
2018 - Balkongbygge mot gården
2018 - Nytt inpasseringssystem
2016 - OVK
2014 - Hissrenovering
2008 - Nya maskiner i tvättstuga
2004 - Spolning av samtliga V/A-stammar i kök och badrum
2003 - Renovering av fasad

Avgiften inkluderar värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 200 kr/månad för kabel-TV (Canal Digital) och bredband (Ownit). Ett tillägg för el tillkommer och stäms av efter faktisk förbrukning 1 gång/år.

Föreningen har ett eget garage med 84 platser med infart från Frejgatan 18-20 som kan hyras till en kostnad om från 1 154 kr/mån. I övrigt gäller boendeparkering i området. För mer information se: http://www.stockholm.se

Uppvärmning via fjärrvärme.

Under 2009 gjordes en så kallad tredimensionell fastighetsdelning så fastighetens lokaler utgör numera en egen fastighet som ägs av en ekonomisk förening.

Område: Vasastan

Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel i Stockholms innerstad som är känd för sina parker såsom Vasaparken och Observatorielunden. Här bor du i hjärtat av Stockholm men med närhet till grönska. Vasastan kryllar av unika vintagebutiker, mysiga caféer och omtalade restauranger. Det finns också ett rikt utbud av servicebutiker, mataffärer samt förskolor och skolor. Kommunikationen till övriga stadsdelar är god med såväl buss som tunnelbana.

Intresseanmälan

Intresseanmälan