Nyproduktion

Kungsholmen

Södra Agnegatan 26

Lägenheter under produktion vid Kungsholmstorg!

Fakta Beskrivning Bilder Karta Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Slutsålt

Två nybyggda lägenheter i sekelskifteshus precis vid Kungsholmstorg. Lägenheterna har lättmöblerade planlösningar, storlekarna är 28 samt 49,5 kvm. Lägenheterna är smakfullt designade och kommer ha alla praktiska attribut så som diskmaskin samt kombimaskin. Här bor du i en helt nybyggd lägenhet, men får fördelen av en äldre bostadsrättsförening med god ekonomi. Tunnelbanan har du utanför dörren, Norr Mälarstrand, Kungsholmstorg och ICA runt hörnet och en kort promenad till city. Lägenheterna är under produktion och beräknas vara färdigställda i juli. Kontakta ansvarig mäklare för mer info. Klicka nedan på den lägenhet du vill läsa mer om.

Område: Kungsholmen

Kungsholmen är en stadsdel i centrala Stockholm, beläget mellan Vasastan och Södermalm. Stadsdelen är känd för sin moderna och avslappnade atmosfär, med en blandning av historiska sevärdheter, grönområden, restauranger och kaféer. Längs Norr mälarstrand kan du besöka restauranger så som Trattorian och Mälarpaviljongen. Vid Fridhemsplan ligger den populära köttrestaurangen AG.

Området har en rik historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden, men har idag utvecklats till en av Stockholms mest populära och levande stadsdelar, med en rad kulturella aktiviteter och attraktioner. Här finns många grönområden och parker, som Rålambshovsparken, Fredhällsparken och promenadstråk så som Kungsholms strand. Parkerna är mysiga och populära för både avkoppling och sportaktiviteter.

En av Kungsholmens mest populära gator är Hantverkargatan, som är känt för sina många butiker, restauranger och kaféer. Här finns också flera historiska sevärdheter, som Kungsholms kyrka och Kronobergsparken.

Sammanfattningsvis är Kungsholmen en modern och avslappnad stadsdel i Stockholm med en rik historia, kultur och livsstil. Det är en plats som passar den som söker en avslappnad och modern atmosfär, och är ett av Stockholms mest livliga och levande områden.

Bostäder i projektet Våning Rok Kvm Pris Status
Södra Agnegatan 26 - 1 28 2 495 000 kr Såld
Södra Agnegatan 26 - 2 49.5 3 995 000 kr Såld

Inspirationsbild, avvikelser kan förekomma

Intresseanmälan

Intresseanmälan