Södermalm

Renstiernas Gata 25

Exklusiv, unik och välplanerad nyproducerad 2:a

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

JURIDISK PERSON MÖJLIGT. Exklusiv, unik och välplanerad nyproducerad 2:a i vacker sekelskiftesfastighet i eftertraktat läge på Södermalm. Bostaden bjuder på en genomgående modern och öppen känsla med en stor möblerbar balkong, optimala kvadratmeter med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. På den generösa balkongen kan ni njuta av lugnet samt utsikten över föreningens trevliga innergård. Bostaden är utformad med väl tilltagna sällskapsytor som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här finner ni en lägenhet som bjuder på en ombonad känsla med de rätta detaljerna.

Denna bostad vill ni inte missa!

Hall
Efter att ni tagit hissen upp till femte våningen välkomnas ni in i hallen med god plats för avhängning. Här möts ni direkt av lägenhetens exklusiva materialval så som fiskbensparkett.

Vardagsrum
I vardagsrummet finner ni lägenhetens hjärta och mötesplats med en fantastisk utsikt över föreningens innergård och utgång till den stora möblerbara balkongen som förlänger rummet. Väggarna är målade i en kalkgrå ton som ramar in möblemanget på ett naturligt sätt.

Balkong
På den stora balkongen kan ni sitta och njuta av morgonkaffet eller varför inte öppna upp de stora dubbeldörrarna en varm sommarkväll och skapa en större social yta för trevliga middagar. Vackert lagt cementgolv med plattor från Koivisto & Rune.

Kök
Fint och välplanerat kök. Köksluckorna är utformade i rökt ek och ni finner en bra arbetsyta på den exklusiva köksbänken i carraramarmor. Spis, induktionshäll och köksfläkt är från Bertazzoni. Alla material är valda med omtanke för att bibehålla god kvalité. Fullstor diskmaskin samt tvättmaskin finns.

Sovrum
Rogivande sovrum med alla de rätta detaljerna. Här får ni plats med en dubbelsäng samt annan passande möblering. Snygg förvaringslösning med inbyggda generösa garderober vilket också ger en fin inramning till rummet med sina rökfärgade glasdörrar, detaljer i mässing och utanpåliggande lådfronter.

Badrum
Lyxigt badrum med carraramarmor på golv med skön golvvärme samt målade väggar i en varm grå färg.

Namn: BRF Åsögatan 166

Antal lägenheter: 28

Byggår: 1880

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Åsögatan 166 bildades 2012, det är en äkta förening som äger marken. Fastigheten byggdes 1880 och är belägen ett stenkast från populära Nytorget, och har adresser Åsögatan samt Renstiernas gata. Lenca Properties har under 2018/2019 byggt 3 nya våningar ovanpå den befintliga fastigheten med totalt 21 bostäder. I samband med takpåbyggnaden så har även entréerna målats om samt trapphusens golv renoverats.

Genomförda renoveringar

2013 - Byte av ventilationsfilter
2013 - Lagning tak för säkerhet av snöskottning
2013 - Renovering av tvättstugan
2014 - Byte och justering av radioventiler och stamregleringsventiler
2014 - Fiber från Bredbandsbolaget installerades
2014 - E-gain installerades
2014 - Balkongen mot innergården byggdes
2015 - Entrébalkonger mot gatan byggdes
2016 - Fläktfilter byttes
2016 - Renovering av entré, målning och belysning
2017 - Postfack och anslagstavla
2017 - Fläktfilter byttes
2018/2019 - Takpåbyggnad
2018/2019 - Målning av entréer
2018 - Trapphusens golv renoverades
2019 - Ny belysning i trapphusen
2019 - Installation av säkerhetsdörrar
2019/2020 - Ombyggnation av soprum

Planerade renoveringar
2020 - Byte av ventilationsaggregat

Bostadsrättsinnehavaren får upplåta sin lägenhet i andra hand endast om styrelsen ger sitt skriftliga samtycke.

Område: Södermalm

Södermalm är en central stadsdel i Stockholm som har utvecklats till en av stadens mest populära och trendiga områden. Södermalm har en lång och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden, då området var en självständig stad vid namn Södermalm.

Idag är Södermalm en stadsdel med en mångfald av olika kulturer och livsstilar. Området är känt för sin bohemiska och alternativa atmosfär, med många butiker, restauranger, barer och klubbar som riktar sig till en trendig publik. Södermalm är också känt för sina gamla trähus och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

En av Södermalms mest populära områden är SoFo, som ligger söder om Folkungagatan. SoFo, som står för South of Folkungagatan, är känt för sina små butiker, gallerier och kaféer. Området har en unik atmosfär och är en populär plats för både lokalbefolkningen och turister att besöka.

Södermalm har också många gröna områden och parker, som Tantolunden och Skinnarviksberget. Dessa områden är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

Södermalm är också känt för sina historiska sevärdheter, som Katarina kyrka och Maria Magdalena kyrka. Katarina hiss, som förbinder Södermalm med Gamla stan, är en annan populär sevärdhet som erbjuder fantastisk utsikt över Stockholm.

Sammanfattningsvis är Södermalm en mångsidig och spännande stadsdel i Stockholm med en rik historia, kultur och livsstil. Södermalm är en plats som passar alla, oavsett ålder eller livsstil, och är ett av Stockholms mest populära och livliga områden.

Intresseanmälan

Intresseanmälan