Nyproduktion

Hägersten

Projekt Trycksvärtan 4

Bäckvägen 131-133

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Vindslägenheter med terrasser och kvällssol i mysiga Hägersten!

Slutsålt

Produktionen av sex stycken vindslägenheter, samtliga med terrasser i västläge och kvällssol, har precis påbörjats på härligt läge mellan Telefonplan och Aspudden. Bra planerade lägenheter om ca 18-30 kvm med stilrena, påkostade och genomtänkta materialval. Ljusinsläpp från takkupor, ateljéfönster och terrassparti. Beräknas vara inflyttningsklara till mitten av december 2022. Brf Gutenberg 1450 är en äkta förening som äger marken.

På bra läge i Hägersten bor du ett stenkast från trevliga restauranger så som Krubb och Brödernas vid Telefonplan. Vid Telefonplan hittar du även det populära Söderbergs bageri. I Midsommarkransen finns också ett brett utbud av restauranger bland annat Svenska köken, Scandwich, Bakom hörnet och Pita i Parken. Omges av härliga naturomgivningar som Aspudden erbjuder.

Bra kommunikationer direkt utanför dörren med buss 147 som tar dig till Liljeholmen där du sedan enkelt tar dig vidare med röda linjen, tvärbana eller andra busslinjer. Med 10 minuters promenad tar du dig till Örnsbergs tunnelbana som tar dig in till stan på 10 minuter.

Gör en intresseanmälan för att få löpande information om projektet.

Område: Hägersten

Hägersten är en lummig och grönskande stadsdel söder om Stockholms innerstad. Här finns mysiga restauranger, caféer och kreativa inspirerande butiker. Aspudden och Midsommarkransen är känt för härliga omgivningar och parker. Vid Telefonplan finns friskvård i form av klättercenter och gym. Vinterviken erbjuder härligt bad och möjligheten finns att hyra kanot under sommarhalvåret. I Hägersten finns också många skolor och förskolor. Med tunnelbanans röda linje är du inne i stan på 15 minuter.

Intresseanmälan

Intresseanmälan