Nyproduktion

Vasastan

Projekt Getingen 6

Norrtullsgatan 30-38

Fakta Beskrivning Bilder Karta Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Fina vindsvåningar i Vasastan!

Slutsålt

Nu byggs det åtta fina småvindsvåningar om ca 35 kvm på adresserna Norrtullsgatan 30-32 och 36-38. Hälften av lägenheterna kommer vara utrustade med härliga takterrasser.
Med närhet till Hagaparkens grönområden, restauranger, caféer samt goda kommunikationer är läget på Norrtullsgatan väldigt attraktivt. Inflytt beräknas till sensommaren 2021.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan för att få mer information om projektet!

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan