Nyproduktion

Vasastan

Projekt Formen 1

Karlbergsvägen 45

Fakta Beskrivning Bilder Karta Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Bättre blir det inte - fantastiska vindsvåningar med stora terrasser i Birkastan!

Slutsålt

Moderna och högklassiga vindsvåningar byggs just nu i Birkastan! Stora terrasser, exklusiva materialval, härlig takhöjd - här finns inget att sakna! Fenomenalt ljusinsläpp från terrassernas fönsterpartier samt lägenheternas takfönster. Detta är ett av Stockholms mest attraktiva område, här bor du ett stenkast från St. Eriksplan med närhet till både Odenplan och Vasaparken. Hit hör också ett av Stockholms bästa matkvarter innehållande bland annat Grappa, Lillebrors bageri, Günters varmkorv, Tennstopet samt att hela Rörstrandsgatans kända restaurangutbud. Inflytt är beräknat till juni 2022.

Det byggs 4 stycken vindsvåningar i projektet om ca 76 (såld), 128 (såld), 189 (såld) samt 275 kvm.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka in en visning av råvinden!

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan