Nyproduktion

Ljusterö

Ljusterö Skärgårdsby

Västansjövägen

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Nybyggda arkitektritade hus i Brf-form på Skärgårdens största ö!

På Ljusterö, mitt i hjärtat av Stockholms norra skärgård byggs just nu ett helt nytt bostadsområde - Ljusterö Skärgårdsby. Husen är arkitektritade och har fått sin inspiration från skärgårdens träbyggande. Samtidigt har det getts en nutida prägel med en varierande färgsättning. Just nu byggs etapp 5 och nästkommande etapper planeras för fullt!

Skärgårdsbyn har planerats under många år och byggandet startade 2016, där de första husen blev inflyttningsklara under 2017.
Brf Skogsbrynet 2 som är bostadsrättsföreningen för hela etapp 5, består av 24 hus av olika typer och storlekar.

Ljusterö Skärgårdsby har nära till både kommersiell service, samhällsfunktioner och kultur. Ljusterö torg tillhandahåller välsorterad dagligvarubutik, restaurang, bageri, pizzeria, sushi & thaimat. Även post-, bank-, och apoteksservice samt utlämningsställe för systembolaget. Det finns även konsthall, grundskola, fritidsverksamhet och bibliotek.

Tillgängliga hustyper:
Storfjärden: 5-6 rok, 95-111kvm totalyta
Holmen: 3-4 rok, 73kvm totalyta
Kobben: 2-3 rok, 42-76kvm totalyta
Skäret: 1rok + sovloft, 31kvm totalyta

Läs mer i bifogad broschyr, bostadsbeskrivning eller kontakta oss på Simon Crest Fastighetsmäkleri så berättar vi mer!

Område: Ljusterö

På Ljusterö torg har du butiker, service och restauranger där du exempelvis kan hämta pizza, sushi och thaimat. Mataffären är postombud och utlämningsställe för både apotek och Systembolaget. Ost- och delibutiken har gårdsproducerade ostar och delikatesser för alla möjliga tillfällen. Året runt kommer Skeppsbrons Bageri med sin brödbil, lastad med nybakat, färska frallor till frukost och härligt surdegsbröd.

Många som bor på Ljusterö åker över till fastlandet för att jobba eller göra ärenden ibland. Då är det skönt med bra, gratis bilfärja. Den går året runt dygnet runt. På dagtid med bara 20 minuters mellanrum. Inom de Närmaste åren räknar vägverket dessutom med att ha en ny, eldriven färja i trafik här.

Med SL:s bussar kan du både åka runt på ön, och över till och från fastlandssidan. På sommaren lägger Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar till vid 14 bryggor runtom på ön. Eller varför inte skaffa egen båt? Det är en fantastisk känsla att navigera fritt på upptäcktsfärder till hundratals öar och kobbar.

Intresseanmälan

Intresseanmälan