Nyproduktion

Gamla Enskede

Projekt Enskededalen

Täppgränd 5

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Nyproducerade lägenheter i charmiga Enskededalen!

I mysiga Enskededalen produceras nu nya lägenheter i befintlig förening med bra ekonomi. Lägenheterna innehar en god variation av storlekar. Det kommer delvis byggas 1, 2 & 3 RoK om allt mellan ca 23-60 kvm. Välutformade och praktiska planlösningar. Se materiallistan för mer information kring materialvalen och dess utformning i respektive annons. Materialen har valts ut med omsorg och går i fina ljusa toner. Lägenheterna varvas med härliga uteplatser och vissa lägenheter kommer dessutom även att ha balkong. Garage och parkeringsplatser med laddstolpar finns också att tillgå i föreningen.

Perfekt för barnfamiljer, par eller den som vill köpa sitt första boende!

Endast 5 minuters promenad till gröna linjens tunnelbanestation Sandsborg som tar dig in till city på en kvart. Inom endast 5 minuters promenad finns också matbutik, gym, frisör och annan service. Det finns även en badplats, Nytorpsbadet, med stor grön äng och skogsområde närliggande. Förskolor återfinns både på de olika gårdarna i området samt precis utanför Dalen. Även skolor ligger i närheten, så som t.ex Hammarby Södra. Som boende här har man även nära till BVC och Dalens Vårdcentral som ligger i Dalens sjukhus. Dalenparken är som en stor och fin park, bredvid finns även en öppen förskola för de som t.ex är föräldralediga. Sist men inte minst är det en stor gemenskap bland samtliga gårdar och Dalen är ett mycket familjärt ställe att bo på!

Håll dig uppdaterad och gör en intresseanmälan idag för att få löpande information om projektet.

Varmt välkommen att ta kontakt med mäklarna vid frågor, anmäla intresse samt boka in visning!

Område: Gamla Enskede

Gamla Enskede är en härlig och grönskande stadsdel i söderort. Enskede präglas av många kulturhistoriska byggnader och kanske är det just därför som det blivit ett kärt och attraktivt område att bo i. Enskede har ett gott utbud av mysiga restauranger och bagerier. För barnfamiljen finns skolor och förskolor att tillgå. Från Enskede nås tunnelbanans gröna linje som tar dig in till city på en kvart.

Intresseanmälan

Intresseanmälan