Nyproduktion

Hägersten

Projekt Panncentralen

Hägerstensvägen 124

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Nyproducerade lägenheter i attraktiva Aspudden

Slutsålt

Nu produceras fyra nya smakfulla bostadsrätter mitt i hjärtat av mysiga Aspudden. Härliga materialval i ljusa toner och välgenomtänkta planlösningar. Här erbjuds generös takhöjd om cirka 3,40 m. Inflyttning sker Q3 2023. I bilagan "materiallista" ges en bra beskrivning av materialvalen.

Utanför dörren finns Aspuddens tunnelbana, matbutiker, restauranger och mysiga caféer. Under vinter brukar en hel del julmarknader hållas i området. Ett stenkast ifrån Aspudden finns härliga Vinterviken med badklippor och Alfred Nobels gamla dynamitfabrik som idag är en fantastisk lokal som bland annat erbjuder café, lunch och festvåning.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan redan idag för att få löpande information om projektet.

Område: Hägersten

Hägersten är en lummig och grönskande stadsdel söder om Stockholms innerstad. Här finns mysiga restauranger, caféer och kreativa inspirerande butiker. Aspudden och Midsommarkransen är känt för härliga omgivningar och parker. Vid Telefonplan finns friskvård i form av klättercenter och gym. Vinterviken erbjuder härligt bad och möjligheten finns att hyra kanot under sommarhalvåret. I Hägersten finns också många skolor och förskolor. Med tunnelbanans röda linje är du inne i stan på 15 minuter.

Intresseanmälan

Intresseanmälan