Nyproduktion

Vasastan

Projekt Vale 25

Sveavägen 117

Fakta Beskrivning Bilder Karta Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Vind med bra takhöjd, soliga terrasslägen och öppna planlösningar

Slutsålt

Vindsvåningar under byggnation med terrasser om ca 8,4 kvm i soligt väderstreck! På bra läge i lugnt hus mellan Odenplan och Sibirien finner ni dessa vindsvåningar med fina planlösningar och terrasser mot innegårdar. Lägenheterna är i storlekar om ca 50, 104 respektive 115 kvm och ligger i en nästintill obelånad förening. Materialvalen är smakfullt utvalda och går i jordnära toner. Inflyttning är beräknad till mitten av mars 2022.

Här har du nära både till citypulsen och grönområden så som Vanadislunden, Brunnsviken och Hagaparken. Med ett stenkast till Odenplan och det trendiga restaurangområdet Sibirien bor du i Stockholms tätaste restaurangkvarter innehållande exempelvis Meno Male, Lilla Ego, Tennstopet, Jim & Jakob, Agrikultur (Michelinstjärna), Greasy Spoon, Svartengrens, Balzac, Mahalo och Pom & Flora - gå utanför dörren och frossa i god mat!

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Luftig vind med bra takhöjd

Fastigheten ligger i indraget läge från Sveavägen

Stora terrasspartier

Vy mot lugn innergård

Fönsterkupa och takfönster

Fint trapphus

Utsikt mot gata

Odenplan

Odenplan

Intresseanmälan

Intresseanmälan