Områden

Ljusterö

På Ljusterö torg har du butiker, service och restauranger där du exempelvis kan hämta pizza, sushi och thaimat. Mataffären är postombud och utlämningsställe för både apotek och Systembolaget. Ost- och delibutiken har gårdsproducerade ostar och delikatesser för alla möjliga tillfällen. Året runt kommer Skeppsbrons Bageri med sin brödbil, lastad med nybakat, färska frallor till frukost och härligt surdegsbröd.

Många som bor på Ljusterö åker över till fastlandet för att jobba eller göra ärenden ibland. Då är det skönt med bra, gratis bilfärja. Den går året runt dygnet runt. På dagtid med bara 20 minuters mellanrum. Inom de Närmaste åren räknar vägverket dessutom med att ha en ny, eldriven färja i trafik här.

Med SL:s bussar kan du både åka runt på ön, och över till och från fastlandssidan. På sommaren lägger Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar till vid 14 bryggor runtom på ön. Eller varför inte skaffa egen båt? Det är en fantastisk känsla att navigera fritt på upptäcktsfärder till hundratals öar och kobbar.

Våra bostäder på Ljusterö

Intresseanmälan

Intresseanmälan