Vasastan

Völundsgatan 3

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Vi är glada att kunna presentera denna rymliga och välskötta lägenhet med en härlig balkong, belägen på populära Völundsgatan. Med en total yta på 74 kvm erbjuder denna bostad generösa utrymmen för att trivas och leva bekvämt.

Lägenheten är smakfullt inredd och har ett modernt utseende med genomtänkta detaljer. Det öppna vardagsrummet är väl upplyst tack vare stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Det ger en härlig atmosfär och en känsla av rymd. Här finns gott om plats för att skapa en bekväm sittgrupp och underhålla vänner och familj.

Det fullt utrustade köket har en stilren design och är utrustat med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Det erbjuder en idealisk plats för matlagning och förberedelser av kulinariska mästerverk. Den intilliggande matplatsen är perfekt för familjemiddagar och sammankomster.

Lägenheten har ett stort sovrum som erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det är en lugn och avkopplande oas där du kan återhämta dig efter en lång dag. Det finns även ett extra rum som kan användas som ett arbetsrum, gästrum eller förvaringsutrymme beroende på dina behov.

Balkongen är en av lägenhetens höjdpunkter, där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt över innergården. Det är en perfekt plats att sitta och koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller njuta av kvällen.

Badrummet är stilrent och modernt med en bekväm duschkabin och elegant kakel. Här finns även en praktisk tvättmaskin.

Lägenheten är belägen på Völundsgatan, en populär gata med närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och kollektivtrafik. Det är även nära till grönområden och parker för avkoppling och friluftsliv.

Sammanfattningsvis är denna 74 kvm lägenhet på Völundsgatan ett perfekt val för den som söker en bekväm och modern bostad med en härlig balkong. Med generösa utrymmen, stilren inredning och närhet till bekvämligheter kommer du garanterat att trivas här. Kontakta oss för att boka en visning och upplev själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda.

Namn: BRF Tendern 5

Antal lägenheter: 23

Byggår:

Bostadsrättsförening
Brf Tendern 5

Organisationsnummer
769618-0814

Allmän information
Brf Tendern 5 är en äkta och mycket välskött bostadsrättsförening som genererar stora plusresultat. Föreningen bildades 2008 och äger marken sedan 2010. Föreningen består av 23 bostadsrätter, varav 1 hyresrätt och 2 st lokaler om totalt 130 kvm.
Föreningens vind (ca 160 kvm) är oexploaterad och står för ett stort dolt kapital.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har inte gått att beräkna eftersom andelstal för avgifter saknas.

Det finns inga beslut om ändringar av månadsavgiften, kontrollerat med styrelsen 2023-06-20

Föreningen tillåter delat ägande.

Brf bildades
2008

Juridisk person kan accepteras

I avgiften ingår Värme, VA
Obligatoriskt tillägg om 181 kr för kabel-TV och fiberbredband

Taxeringstyp
Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet
ComHem levererar både kabel-TV och bredband
Bahnhof levererar 100/100 Mbps fiberbredband

Uppvärmning och ventilation
Fjärrvärme
Självdrag / FT

Utförda renoveringar
2010 Stambyte
2010 Elstambyte
2011 Ny undercentral för fjärrvärme samt radiatorventiler
2011 Ny sopstation
2012 Takrenovering
2014 Ny utrustning till tvättstugan
2015 Fönsterrenovering
2018 Plattsättning samt cykelställ på framsida
2018 OVK inklusive åtgärder
2021 Fasadrenovering
Inga större planerade renoveringar.

Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har en tyst lummig innergård som under sommartid förses med utemöbler och grill som medlemmar kan nyttja.
Förråd finns tillhörande bostäderna
Tvättstuga
Cykelrum
Innergård

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan