Östermalm

Vindsvåning under produktion – Östermalm

Exklusiv vindsvåning under produktion - Östermalm

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Kontakt

Nu finns möjlighet att förvärva denna attraktiva vindsvåning med hiss hela vägen upp. Denna bostad har exklusiva attribut såsom:

- Hiss in i lgh
- Eldstad
- 2 terrasser, 1 balkong
- 29 kvm loft
- Platsbyggda snickerier
- Ångbastu
- Belysning samt inbyggda högtalare via Plejd
- Massiv ek, natursten, exklusiva vitvaror

Våningen om 194 kvm boarea bjuder på stora luftiga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, master suit med separat badrum med ångbastu, tre sovrum varav ett med balkong samt ett med w.i.c. samt ett loftsplan om 29 kvm.

Mycket välskött förening som äger marken. Toppläge i hjärtat av Östermalm invid Carlssons skola.

Produktionsstart i aug/sept 2024 och ca. 13 mån produktionstid.

Kontakta mäklaren för mer information.

Område: Östermalm

Östermalm är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen öster om Norrmalm och söder om Djurgården. Området är känt för att vara ett av Stockholms mest exklusiva områden, med högklassiga butiker, restauranger och lyxiga bostäder.

Östermalm har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området var en självständig stad vid namn Östermalm. Idag är Östermalm en modern och livlig stadsdel som har en stilren och elegant atmosfär.

Östermalm är känt för sina exklusiva butiker och varuhus, som NK och Sturegallerian. Här finns också många lyxiga restauranger och kaféer, som erbjuder högkvalitativ mat och dryck.

Stadsdelen har också många gröna områden och parker, som Humlegården och Djurgården. Dessa områden är populära för avkoppling och sportaktiviteter som löpning och cykling.

En av Östermalms mest populära områden är Östermalmstorg, som är känt för sin livliga marknad på helgerna. Här säljs allt från färsk frukt och grönsaker till handgjorda konsthantverk.

Östermalm har också många historiska sevärdheter, som Östermalms saluhall och Tessinska palatset. Stadsdelen har även flera konstmuseer och gallerier, som Nationalmuseum och Artipelag.

Sammanfattningsvis är Östermalm en elegant och exklusiv stadsdel i Stockholm med en rik historia, kultur och livsstil. Området är känt för sina högklassiga butiker, restauranger och lyxiga bostäder, gröna områden och historiska sevärdheter. Östermalm är en plats som passar den som söker en sofistikerad och elegant atmosfär, och är ett av Stockholms mest eftertraktade områden.

Intresseanmälan

Intresseanmälan