Vasastan

Upplandsgatan 23

Exklusiv nyproducerad vindsvåning på bästa läge i Vasastan!

Fakta Beskrivning Bilder Karta Kontakt

Såld

Magisk är förnamnet för denna nyproducerade vindsvåningen på bästa läge i Vasastan. Här finns inget att sakna då våningen har hiss direkt in, AC, två badrum med dusch och badkar, stor terrass med markis i söderläge, egen separat tvättstuga samt inmurad öppen spis. Härlig öppen planlösning med ljusinsläpp från terrasspartiet, takkupor och takfönster. En suite till master bedroom. Där finns gott om förvaring i form av platsbyggda garderober som även återfinns i hela lägenheten. Vindsvåningen har bevarade detaljer så som unika änglatrappor och murstockar.

Exklusivt utvalda materialval som pryder sig fint i våningen. Härlig ekstavsparkett är något som är genomgående för hela lägenheten. Köket har ljusa luckor i ek och en stor härlig köksö som ger möjlighet för sociala middagar.

Utanför dörren finns mysiga Tegnérlunden och ett stenkast ifrån finns goda kommunikationer från Odenplan med tunnelbana, pendeltåg och bussar. Hagaparkens grönskande lugn återfinns endast med en promenad på 10-15 minuter. Utöver Hagaparken finns även Vasaparken, Vanadislunden och Observatorielunden i nära anslutning till vindsvåningen. I området finner du flertalet populära restauranger och caféer.

Namn: BRF Tuben i Stockholm

Antal lägenheter: 18

Byggår: 1883

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Tomträtt

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Fastigheten ligger i hörnet av Upplandsgatan och Rådmansgatan och föreningen är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Fastigheten är upplåten med tomträtt.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Tidigt 70-tal - VA-stammar
Tidigt 70-tal - El-stammar
Tidigt 90-tal - Takrenovering
Tidigt 90-tal - Fasadrenovering
1997 - Trapphusrenovering
2010 - Byte till 3-glasfönster (ut mot gatan)
2015 - Trapphus
2015 - Säkerhetsdörrar till vind och källare

EKONOMI
Föreningen har mycket god ekonomi och är att betrakta som skuldfri.

TV OCH BREDBAND
Kabel TV finns i fastigheten via ComHem. Bredband levereras av ComHem och Ownit.

UPPVÄRMNING
Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga
- Cykelskjul (på gården)

PARKERING
Boendeparkering råder i området.

ÖVRIGT
Föreningen har en bra och informationsrik hemsida: http://brftuben.se/index.html

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Mäklare