Vasastan

Upplandsgatan 23

Exklusiv nyproducerad vindsvåning på bästa läge i Vasastan!

Fakta Beskrivning Bilder Karta Kontakt

Såld

Magisk är förnamnet för denna nyproducerade vindsvåningen på bästa läge i Vasastan. Här finns inget att sakna då våningen har hiss direkt in, AC, två badrum med dusch och badkar, stor terrass med markis i söderläge, egen separat tvättstuga samt inmurad öppen spis. Härlig öppen planlösning med ljusinsläpp från terrasspartiet, takkupor och takfönster. En suite till master bedroom. Där finns gott om förvaring i form av platsbyggda garderober som även återfinns i hela lägenheten. Vindsvåningen har bevarade detaljer så som unika änglatrappor och murstockar.

Exklusivt utvalda materialval som pryder sig fint i våningen. Härlig ekstavsparkett är något som är genomgående för hela lägenheten. Köket har ljusa luckor i ek och en stor härlig köksö som ger möjlighet för sociala middagar.

Utanför dörren finns mysiga Tegnérlunden och ett stenkast ifrån finns goda kommunikationer från Odenplan med tunnelbana, pendeltåg och bussar. Hagaparkens grönskande lugn återfinns endast med en promenad på 10-15 minuter. Utöver Hagaparken finns även Vasaparken, Vanadislunden och Observatorielunden i nära anslutning till vindsvåningen. I området finner du flertalet populära restauranger och caféer.

Namn: BRF Tuben i Stockholm

Antal lägenheter: 18

Byggår: 1883

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Tomträtt

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Fastigheten ligger i hörnet av Upplandsgatan och Rådmansgatan och föreningen är en så kallad äkta bostadsrättsförening. Fastigheten är upplåten med tomträtt.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Tidigt 70-tal - VA-stammar
Tidigt 70-tal - El-stammar
Tidigt 90-tal - Takrenovering
Tidigt 90-tal - Fasadrenovering
1997 - Trapphusrenovering
2010 - Byte till 3-glasfönster (ut mot gatan)
2015 - Trapphus
2015 - Säkerhetsdörrar till vind och källare

EKONOMI
Föreningen har mycket god ekonomi och är att betrakta som skuldfri.

TV OCH BREDBAND
Kabel TV finns i fastigheten via ComHem. Bredband levereras av ComHem och Ownit.

UPPVÄRMNING
Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga
- Cykelskjul (på gården)

PARKERING
Boendeparkering råder i området.

ÖVRIGT
Föreningen har en bra och informationsrik hemsida: http://brftuben.se/index.html

Område: Vasastan

Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel i Stockholms innerstad som är känd för sina parker såsom Vasaparken och Observatorielunden. Här bor du i hjärtat av Stockholm men med närhet till grönska. Vasastan kryllar av unika vintagebutiker, mysiga caféer och omtalade restauranger. Det finns också ett rikt utbud av servicebutiker, mataffärer samt förskolor och skolor. Kommunikationen till övriga stadsdelar är god med såväl buss som tunnelbana.

Intresseanmälan

Intresseanmälan