Vasastan

Sveavägen 136, LGH 1702

Välplanerad nybyggd vindsvåning med etagéplan!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Vindsvåning under byggnation! På bra läge mellan Odenplan och Sibirien finner ni denna fantastiska vindsvåning med en totalyta om ca 39 kvm med etagéplan. Tack vare den höga nocken och ljusinsläppet från takkupor och takfönster känns lägenheten ljus och rymlig. Materialvalen är smakfullt utvalda och går i jordnära toner. Inflyttning är beräknad till skiftet januari/februari 2022.

Här har du nära både till citypulsen och grönområden så som Vanadislunden, Brunnsviken och Hagaparken. Med ett stenkast till Odenplan och det trendiga restaurangområdet Sibirien bor du i Stockholms tätaste restaurangkvarter innehållande exempelvis Meno Male, Lilla Ego, Tennstopet, Jim & Jakob, Agrikultur (Michelinstjärna), Greasy Spoon, Svartengrens, Balzac, Mahalo och Pom & Flora - gå utanför dörren och frossa i god mat!

Lägenheten byggs med omsorgsfullt utvalda materialval i jordnära toner.

För detaljerad information kring utformning och materialval, se separata ritningar och beskrivningar under dokumentförteckningen.

PROJEKTET

Det kommer byggas 5 stycken vindsvåningar på ca 34-43 kvm.

Tillträde kommer vara i skiftet januari/februari 2022.

Bilderna är en inspirationsbilder för projektet, utformningen av lägenheten är enligt planlösningen.

Namn: Brf Killingen 39

Antal lägenheter: 30

Byggår: 1936

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Killingen 39 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har totalt 30 lägenheter varav samtliga är upplåtna som bostadsrätter. Föreningen har även två lokaler som hyrs ut till två butiker på gatuplanet. Ett garage om 807 kvm finns under marken.

UTFÖRDA RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
2022 - Målning av trapphus och polering av stengolv
2021/2022 - Byggdes 5 st vindsvåningar
2022 - Installation av nytt ventilationssystem
2021 - Renovering av värmesystem (avstängnings- och justeringsventiler)
2020 - OVK
2020 - Renovering av hiss
2019 - Nya fönster på baksidan
2019 - Nytt torkskåp i tvättstuga
2019 - Nya förråd och föreningsrum i källaren
2019 - Installation av säkerhetsdörrar
2017 - Installation av automatiska dörröppnare
2016/2017 - Utbyte av skadade fasadstenar
2016 - Byte av fjärrvärmecentral
2015 - Byte av entrédörrar
2015 - Renovering och målning av trapphus
2015 - Tätskiktsarbete
2013 - Omläggning av tak
2012 - Stambyte
2012 - Renovering samt ommålning av fasaden
2012 - Utbyte av samtliga balkonger
2012 - Installation av fiber
2012 - Uppgradering av el-stigar till trefas

PLANERADE UNDERHÅLL
2023 - Omdragning av el i garaget
2023 - OVK-besiktning
2023 - Slutbesiktning vindsprojekt, ny papp och tillbakaläggning av skiffertak

EKONOMI
Enligt årsredovisningen 2022 var belåningen 8336 kr/kvm. Föreningen har låga avgifter.

AVGIFTEN
I avgiften ingår värme och vatten. En obligatorisk kostnad för bredband (1000 mbit/sek) och TV tillkommer med 260 kr/månad.

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

SAMFÄLLIGHETSFÖRENING
Föreningen är medlem i Killingens samfällighetsförening. Sju av fastigheterna runt gården ingår i samfälligheten. Samfälligheten förvaltar gården gemensamt och får intäkter från uthyrning av parkeringsplatser.

PARKERING
Det finns parkeringsplatser på gården som sköts av samfällighetsföreningen. Det finns möjlighet att hyra garageplats i källaren som accepterar både privatpersoner och juridiska personer. De mindre platserna har en kostnad om 2500 kr/månad och de större platserna har en kostnad om 3000 kr/månad.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Ett nytt gemensamhetsrum i källaren med kök, toalett, säng m.m. som framöver kan bokas åt gäster till medlemmar som behöver övernatta eller för större middagsbjudningar. Tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare/torkskåp i källare. Cyklar och barnvagnar förvaras i förråden i källaren. Trevlig innergård med grillmöjligheter.

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan