Roslagsgatan 6, 2tr

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Vi är glada att kunna erbjuda denna charmiga lägenhet med en yta på 38 kvm på eftertraktade Roslagsgatan 6. Den här välplanerade bostaden är perfekt för den som letar efter ett praktiskt och bekvämt boende.

Lägenheten är ljus och öppen, med en smart layout som optimerar utrymmet på bästa sätt. Vardagsrummet är inrett med omsorg och har gott om plats för att skapa en mysig sittgrupp och en TV-hörna. Stora fönster släpper in mycket naturligt ljus och ger rummet en luftig atmosfär.

Köket är funktionellt och utrustat med moderna apparater, inklusive spis, ugn och kylskåp. Här finns även gott om förvaringsutrymme för matvaror och köksredskap. Matplatsen bredvid köket erbjuder en bekväm plats att njuta av måltider.

Lägenheten har ett separat sovrum med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här kan du koppla av och återhämta dig i en lugn miljö.

Badrummet är stilrent och funktionellt med en dusch, handfat och toalett. Det är en praktisk och bekväm lösning för de dagliga hygienrutinerna.

Roslagsgatan 6 är en populär adress som erbjuder närhet till ett brett utbud av bekvämligheter. Här hittar du livsmedelsbutiker, restauranger, caféer och andra serviceinrättningar. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden.

Sammanfattningsvis är denna 38 kvm lägenhet på Roslagsgatan 6 ett perfekt val för den som söker ett bekvämt och funktionellt boende i en populär del av staden. Med sin smarta layout, ljusa atmosfär och närhet till bekvämligheter är den idealisk för en ensamstående individ eller ett par. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck själv allt som denna härliga lägenhet har att erbjuda.

Namn: Brf Muraren 13

Antal lägenheter: 39

Byggår:

Brf Muraren 13

Föreningen Brf Muraren 13 är en äkta förening som förvärvade fastigheten Muraren 13 år 2000. Föreningen upplåter 39 bostäder med bostadsrätt, 1 bostad om 39 kvm med hyresätt och 3 lokaler med hyresrätt.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är extremt bra med en skuld om ca 70 000kr och en kassa om ca 1 500 000kr. Det innebär att föreningen har mer i kassan än man har skulder och kan ses som skuldfri (skulden avser förskottshyra från näringsidkarna-lokaler). Föreningen justerar upp avgiften enligt KPI (SCB) efter det varje år.

Renoveringar
1980 Stambyte
2006/2007 Fönster Renoverade under
2007 Tak Renoverat
2007 Ny hiss
2008 Trappuppgång
2022 Renovering entrédörr
2023 Installation fönsterventiler
2023 Stamspolning
2023 Utbyggnad av MOAS på innergård (pågående)

Föreningen planerar att göra stambyte inom 5 år.

Bredband och kabel-tv 1000/1000 via A3 och kabel-tv via Tele2.

Förråd Lägenheten disponerar ett förråd.
Bredband 250kr & Serviceavgift 109kr Obligatorisk tillägg

Gemensamma utrymmen Tvättstuga utrustad med 3 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkskåp, 1 mangel placerad i gårdshusets källare, byggd 2006, cykelställ på innergården, föreningen har även en altan som går att boka för medlemmarna och den utrustad med grill, elkontakt och infravärme samt bord och stolar.

Råvind vid gårdsdelen. Städning och städdagar Trappstädning sköts på entreprenad.

Medlemskap

Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare, men delat ägande accepteras med en minsta ägarandel om 10% Avgifter Pantsättningsavgift tas ut av pantsättaren med 1 % av gällande prisbasbelopp och överlåtelseavgift tas ut av köparen med 2,5 % av gällande prisbasbelopp (under 2022 är denna 1 313 kr) Hemsida www.http://www.brfmuraren13.se/

Kontroll Ovanstående grundas på information från föreningens officiella faktadokument och kontakt med styrelsen i april samt säljaren. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen.

Intresseanmälan

Intresseanmälan