Nina Einhorns gata 3A

Välplanerad 4:a med fantastik terrass om 22 kvm!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Denna fantastiska lägenhet erbjuder en rymlig och bekväm bostad på 81 kvm, belägen högt upp i ett elegant bostadshus. Med sin moderna design och bekväma layout är denna lägenhet det perfekta hemmet för familjer eller personer som uppskattar generöst med utrymme.

Lägenheten imponerar med sitt ljusa och luftiga vardagsrum, som är perfekt för avkoppling och sociala aktiviteter. Det stora fönstret i vardagsrummet släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över omgivningen.

Köket är välutrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaringsutrymme. Här finns gott om plats för matsalsgrupp, vilket gör det möjligt att njuta härliga middagar med familj och vänner.

Ett av de bästa attributen är den generösa terrassen om hela 22 kvm, som erbjuder en underbar utomhusyta för avkoppling och underhållning. Här finns rejält utrymme för utemöbler och växter där man kan skapa sin egen personliga oas och njuta av frisk luft och soliga dagar. Utöver bostadens egna terrass med sydväst-läge har man även tillgång till föreningens magnifika takterass med fantastisk utsikt över takåsarna. Här finns grillplats, flera sittgrupper samt föreningens gemensamma lokal på bästa läge.

Lägenheten har tre väl proportionerade sovrum, vilket ger gott om utrymme för en familj eller för att använda ett rum som hemmakontor eller hobbyrum. De ljusa och lugna sovrummen ger en fridfull miljö för god nattsömn och avkoppling.

Det stora badrummet är modernt och stilrent och utrustat med högkvalitativ inredning samt elegant kakel. Här finns både tvättmaskin och torktumlare. Det mindre badrummet i anslutning till gästrummet/kontoret håller samma höga kvalité och här finns det även dusch.

Lägenheten är belägen i eftertraktade Hagastaden med närhet till bekvämligheter som affärer, restauranger och offentlig transport. Här finns gott om grönområden samt nya härliga Norra Stationsparken i närheten för rekreation och friluftsliv.

Sammantaget är denna lägenhet en dröm för familjen/paret som söker en optimalt planerad bostad och modern livsstil i nya pulserande Hagastaden.

Varmt välkommen att kontakta oss för visning!

Namn: brf hagaterrassen 1

Antal lägenheter: 205

Byggår: 2018/2019

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Bostadsrättsföreningen består av 205 stilrena lägenheter, de flesta med fina balkonger eller härliga terrasser. Lägenheterna färdigställdes 2018 och 2019.

Föreningen har 10 hyreslokaler och en förskola Luna (24 brf-lokaler, Stockholms Stad). På östra byggnaden finns en gemensam takterrass med utekök och grill samt en anslutande fin festlokal. Föreningen har en gästlägenhet. Det finns 80 parkeringsplatser varav 38 platser med laddstationer och 4 MC-platser i föreningens garage.

Föreningen har ett garage i två etage i källarvåningarna under fastigheten bestående av åttio (80) parkeringsplatser för bilar och fyra (4) för motorcyklar.

Därtill finns det parkering för tre (3) mopeder på övre planet (skyltat).

Cykel förråd finns i förrådsgångarna.

76 st: 2.500 kr per månad (inklusive moms)
4 st mindre/begränsad åtkomst, max 4 meter lång bil: 2.000 kr per månad (inklusive moms). Gäller platserna: 0, 14A, 32A och 50A

TV/Bredband
Gruppavtal med Telia, 292 kr/månad. Ingår bredband /fiber 250/250 Mbit) Tv-utbud Telia Bas samt telefoni och "Smarta hemmet". Router, TV-box, Hub för Smarta Hemmet samt rök- och fuktsensor tillhör lägenheten. Individuella ändringar kan göras av medlem hos Telia. Teknikskåp i varje lägenhet. Faktureras via avin för månadsavgiften.

Takterrass gemensam med sittplatser, bord, grill och utekök

Sopsugsnedkast för tre olika fraktioner (tidningar, matavfall, hushållssopor) på två ställen på gården. Två källsorteringsrum för glas, papp, metall mm. (ett i vardera byggnad).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ja, 15% höjning från 1 maj 2023.
(1 juli 2021 gjordes en 10% sänkning av årsavgift).

Intresseanmälan

Intresseanmälan