Hagastaden

Nina Einhorns Gata 1

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Modern tvåa på bästa läge i Hagastaden. Optimalt planerad med rikligt ljusinsläpp genom de höga fönsterna och den fantastiska takhöjden som är exklusivt just för den här lägenheten. Lägenheten har allt man kan önska sig; rymligt sovrum, stilrent badrum med tvättmaskin & torktumlare, öppen planlösning som skapar en social atmosfär med sammanhängande kök och vardagsrum för trevliga sammankomster. De moderna materialvalen genomsyrar bostaden och den höga takhöjden skapar en härlig atmosfär.

- Garage i huset
- Högt i tak
- Gemensamt Takterrass
- Moderna och omsorgsfulla materialval
- Väldisponerat och komfortabelt boende
- Bra kommunikationer


Här har ni nära till allt ni kan önska er som S.A.T.S, Hemköp, restauranger, butiker, caféer, barer, skola, fina grönområden som Hagaparken och bästa kommunikationerna som S:t Eriksplan, Odenplan vilka kommer utökas med den gula linjen i Hagastaden. Det finns även flera skolor och förskolor på gångavstånd. Vidare finns Pendeltåget med nedgång Vanadisplan på nära avstånd och likaså nås tunnelbanan via både St:Eriksplan och Odenplan. Det avgår också flera busslinjer från Torsgatan som tar dig direkt till exempelvis St:Eriksplan. På Torsgatan stannar även flygbussen. Till Hagastaden projekteras/planeras även en ny tunnelbanestation utmed tunnelbanans förlängning, den sk. "gula linjen". I området projekteras också en ny park - Norra stationsparken.

Läs mer om norra stationsparken:
https://vaxer.stockholm/omraden/norrmalm-hagastaden/norra-stationsparken/

*Kontakta mäklaren för visning*

HALL
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning samt plats för hallmöblemang.

KÖK
Kök med ljusa skåpsluckor och ljust stänkskydd. Kökets maskinella utrustning består av lnduktionshäll, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Plats för matbord för sällskap om 4-6 personer.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Öppen planlösning mot kök.

SOVRUM
Sovrum med säng, nattduksbord och övrigt möblemang.

BADRUM
Helkaklat badrum inrett med wc, tvättställ med kommod, dusch samt tvättpelare.

ÖVRIGT
Lägenheten disponerar ett förråd.

Namn: brf hagaterrassen 1

Antal lägenheter: 205

Byggår: 2018/2019

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Bostadsrättsföreningen består av 205 stilrena lägenheter, de flesta med fina balkonger eller härliga terrasser. Lägenheterna färdigställdes 2018 och 2019.

Föreningen har 10 hyreslokaler och en förskola Luna (24 brf-lokaler, Stockholms Stad). På östra byggnaden finns en gemensam takterrass med utekök och grill samt en anslutande fin festlokal. Föreningen har en gästlägenhet. Det finns 80 parkeringsplatser varav 38 platser med laddstationer och 4 MC-platser i föreningens garage.

Föreningen har ett garage i två etage i källarvåningarna under fastigheten bestående av åttio (80) parkeringsplatser för bilar och fyra (4) för motorcyklar.

Därtill finns det parkering för tre (3) mopeder på övre planet (skyltat).

Cykel förråd finns i förrådsgångarna.

76 st: 2.500 kr per månad (inklusive moms)
4 st mindre/begränsad åtkomst, max 4 meter lång bil: 2.000 kr per månad (inklusive moms). Gäller platserna: 0, 14A, 32A och 50A

TV/Bredband
Gruppavtal med Telia, 292 kr/månad. Ingår bredband /fiber 250/250 Mbit) Tv-utbud Telia Bas samt telefoni och "Smarta hemmet". Router, TV-box, Hub för Smarta Hemmet samt rök- och fuktsensor tillhör lägenheten. Individuella ändringar kan göras av medlem hos Telia. Teknikskåp i varje lägenhet. Faktureras via avin för månadsavgiften.

Varmvatten och hushållsel Gemensamt elabonnemang. Individuell mätning av förbrukning av el och varmvatten som faktureras medlem i efterskott per kvartal.

Takterrass gemensam med sittplatser, bord, grill och utekök

Sopsugsnedkast för tre olika fraktioner (tidningar, matavfall, hushållssopor) på två ställen på gården. Två källsorteringsrum för glas, papp, metall mm. (ett i vardera byggnad).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ja, 15% höjning från dec 2023.
(1 juli 2021 gjordes en 10% sänkning av årsavgift).

Område: Hagastaden

Hagastaden är ett nytt och modern område i centrala Stockholm som har blivit känt för sina högklassiga bostäder, moderna byggnader, forskningsanläggningar och sjukhus.

Området är beläget norr om centrala Stockholm och har snabbt vuxit fram under de senaste åren. Det har blivit ett område för både boende och arbete med ett innovativt och modernt utseende.

Hagastaden är känt för sitt innovativa arkitektur och är hem till många imponerande byggnader, som exempelvis Karolinska Institutets nya forskningslaboratorium. Här finns också flera högklassiga bostäder med modern design och bekvämligheter som gym och spa.

Området är också känt för sitt sjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset, som är ett av de största sjukhusen i Skandinavien. Detta gör Hagastaden till ett av Stockholms viktigaste områden för medicinsk forskning och vård.

Hagastaden har också många gröna områden och parker, som Hagaparken och Brunnsviken, som är populära för avkoppling och sportaktiviteter som löpning och cykling.

En av Hagastadens mest populära platser är Haga Forum, som är ett levande centrum för shopping, restauranger och underhållning.

Sammanfattningsvis är Hagastaden ett modernt och innovativt område i centrala Stockholm med högklassiga bostäder, imponerande arkitektur, forskningsanläggningar, sjukhus och gröna områden. Området är en plats som passar den som söker en modern livsstil, och är ett av Stockholms mest eftertraktade områden för arbete och boende.

Intresseanmälan

Intresseanmälan