Mäster Simons Väg 12

Nybygg 1:a i Solna!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Nybyggd lägenhet i en stabil förening!

Nu ges möjligheten att förvärva en smakfullt renoverad lägenhet i bra kvarter. Ett kompakt boende med bra planlösning och god förvaring. Köket går i beige kulör, utrustat integrerad diskmaskin och kyl/frys. Allrummet har ljusa väggar och trestavsparkett. Naturlig avskild plats för säng samt helkaklat badrum med inredning från Gustavsberg.

Föreningen har både en föreningslokal att utnyttja samt övernattningslägenhet. I månadsavgiften ingår nästan allt, värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Goda förbindelser med både pendeltåg, tunnelbana och buss. Endast 15 minuters promenad till Mall of Scandinavia samt Friends Arena, här har du stort shopping- och restaurangutbud.
I närheten ligger Brunnsviken med fina promenadstråk, flertalet gym, simhall och idrottsplats samt 10 minuter till närmaste matbutik.

Varmt välkommen att ta kontakt med mäklarna vid frågor, anmäla intresse samt boka in visning!

HALL: Tre-stavs parkett i ek och vitmålade väggar. Garderob från IKEA.

ALLRUM: KÖK
Stomme och skåpsluckor från IKEA i beige kulör. Vitvaror från Siemens, kyl/frys, diskmaskin och induktionshäll, fläkt och ugn.

Tre-stavs parkett i ek och vitmålade väggar.
Garderober från IKEA.

BADRUM: Kaklade väggar och klinkergolv.
Spegelskåp, kommod, wc och takdusch med duschdörrar.

Namn: HSB BRF Mäster Simon 256:s

Antal lägenheter: 21

Byggår:

HSB Brf Mäster Simon 256 har 21st lägenheter och två lokaler med hyresrätt. Föreningen accepterar inte juridisk person som ägare. Fullvärdesförsäkring via Folksam och i försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna. Observera att hemförsäkring tecknas individuellt av bostadsrättsinnehavarna.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Majhill 8, med en andel på 35%. Samfälligheten förvaltar gård, parkering och undercentral för värme, vatten och el.

UTFÖRDA RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
2012/2013 - Renovering av värmeväxlare, viss målningsarbeten i gemensamma utrymmen. Hissrenovering.
2015 - Utbyte av låssystem för portar och ommålning av soprum på Galoppvägen 2 och Enköpingsvägen 11.
2016 - Hissrenovering på Enköpingsvägen 11.
2018 - Stamspolning på Enköpingsvägen 11 och Galoppvägen 2.
Upprustning av gård och lekplats.
2019 - Reparation av fasadskador, åtgärd efter besiktning av balkonger. Byte av shuntgrupp Enköpingsvägen 11 i värmesystemet. Utbyte av värmeåtervinningsfläkt.
2020 - Balansering av shuntgrupp samt ändring i koppling till undercentral. Översyn, justering och installation av 2st trafo på båda vindarna. Byte radiatorventiler och termostater.
2021 - Ute av armaturer i trapphus, källare och tvättstuga.
2022 - 8st elladdare vid p-platserna. Reparationer av 5 uteplatser i markplan.

KOMMANDE UNDERHÅLL
2023/2024 - Lokalen och soprummet på Mäster Simons väg 12 har sålts till en extern part som kommer ombilda dem till två lägenheter.
2024/2025 - Översyn av gården (inom samfälligheten).

PARKERING
Föreningen har 8st parkeringsplatser med elstolpe, 348 kr i månaden/plats. Kontakta styrelsen för att ställa dig i kö, info@mastersimon.se. Boendeparkering tillämpas i området, https://www.solna.se/sok?query=Boendeparkering.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Föreningslokal, Enköpingsvägen 9D, deposition på 500kr.
- Övernattningslägenhet
- Soprum
- Tvättstuga

MÅNADSAVGIFT
I avgiften ingår ett basutbud på 22 kanaler, bredband ifrån Bredbandsbolaget och Comhem samt bostadsrättstillägget.

EKONOMI
Föreningen har en underhållsplan som uppdaterades 2023 och sträcker sig fram till 2047. Höjning av årsavgifterna gjorde 2023-01-01 med 4% samt p-platserna.
Föreningen har en belåningsgrad på 6 003kr/kvm, år 2022.

Intresseanmälan

Intresseanmälan