Äppelviken, Bromma

Majvägen 20

Klassisk nationalromantik möter modern touch

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Villa uppförd år 1918 utvecklas nu med två nya flyglar och bildar en Brf med 5 lägenheter i eftertraktade Äppelviken. Två världar möts i denna klassiska dröm med modern tappning. I originalhuset bevaras bland annat eldstäder, takmålningar och målade fönster. Originalgolven restaureras och kök och badrum byggs nya med utförande i klassisk stil. Samtliga lägenheter får egna uteplatser/terrasser och utöver det får medlemmarna en fin och stor trädgård med en härlig pool!

Lägenhet E byggs i den södra flygeln i två plan och dessutom med terrass i bästa sydvästläge. Lägenhetens kök går i ljusare toner och i shakerstil för att knyta samman det befintliga huset med det nya tillskottet. Det läggs en mörk 1-stavsparkett som återspeglar golvet i den befintliga byggnaden medan dörrar, beslag och armaturer tillåts vara i modernare tappning i tillbyggnaden. Kamin sätts in på entréplan. Badrum går i toner av beige/ljusgrå kulör från Bricmate. Fastigheten kommer ha gemensam trädgård samt pool.

Från fastigheten är det ca 10 minuters promenad till Alviks torg, havet, båtbrygga och badplats. Härliga promenadstråk finns längs Äppelvikens kust.

Här kan du se projektets samtliga fem lägenheter: https://simoncrest.se/object/majvagen-20/

Lägenheten byggs i modern tappning med bevarade detaljer. Noggrant och omsorgsfullt utvalda materialval och toner.

För detaljerad information kring utformning och materialval, se separat ritninga och beskrivning under dokumentförteckningen.


PROJEKTET

Det kommer byggas 5 stycken lägenheter med olika utformningar om 100-153 kvm uppdelat på 3-6 rok.

Tillträde är beräknat till hösten 2022.

Namn: Brf Terrasserna 6 i Bromma

Antal lägenheter: 5

Byggår: 1918/2021-2022

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Terrasserna 6 är en nybildad förening i eftertraktade Äppelviken. Villa uppförd år 1918 utvecklas nu med två nya flyglar och bildar en Brf med 5 lägenheter.

Det planeras en parkeringsplats till respektive lägenhet.

Område: Äppelviken, Bromma

Idylliska Äppelviken är en del av Bromma trädgårdsstad och ligger utmed Mälaren. Här finns natursköna promenadstråk både i skog och längs kust, badplatser, båthamnar och parker. På Alviks torg finns restauranger, mataffärer, gym och diverse serviceställen.

Rendering på fastighetens baksida

Rendering på fastighetens framsida

Materialval flyglarna (lgh A och E)

Äppelvikens kuststråk

Sjöpaviljongen

Äppelvikshamnen

Alviks torg

Snäckparken

Intresseanmälan

Intresseanmälan