Hägerstensvägen 124A

Smakfullt nyproducerad lägenhet i hjärtat av Aspudden!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Välkomna till denna nybyggda och smakfulla lägenhet mitt i hjärtat av mysiga Aspudden. Härliga materialval i ljusa toner och välgenomtänkt planlösning.

Vi presenterar en unik möjlighet att bli ägare till en exklusiv nyproducerad etagélägenhet i hjärtat av mysiga Aspudden. Med en imponerande bruksarea om totalt 141kvm, erbjuder denna bostad enastående utrymme och möjligheter för dig att skapa ditt drömhem. Här köper du nyproduktion i en redan befintlig förening vilket innebär att det är bra och stabil förening med god ekonomi.

Den välgenomtänkta planlösningen och de fina materialvalen i ljusa toner skapar en modern och stilren atmosfär. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att erbjuda både komfort och funktionalitet.
Läget är oslagbart med Aspuddens tunnelbana, matbutiker, restauranger och mysiga caféer precis utanför dörren. Du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Under vinterhalvåret kan du njuta av de många julmarknaderna som hålls i området och sprider en festlig stämning.

Bara en kort promenad från Aspudden hittar du även den vackra Vinterviken med sina natursköna badklippor och Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Fabriken har omvandlats till en fantastisk lokal som erbjuder café, lunch och festvåning. Här finns det gott om möjligheter att utforska och njuta av det vackra omgivande landskapet.

Missa inte chansen att bli ägare till denna smakfulla bostadsrätt mitt i hjärtat av Aspudden. Välkommen till ditt nya drömhem!

Lägenheten har smakfulla materialval så som kök med snickerier i beige kulör, bänkskiva i kvartskomposit och utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys och fläkt. Badrummet är kaklat i en beige nyans och har bra förvaring i kommod och spegelskåp, här finns även en tvättpelare och elburen golvvärme. Under den fina enstavsparketten ligger vattenburen golvvärme.

Fasaden är putsad i en varmvit färg och de röda fönstren skapar en trevlig kontrast och ger karaktär åt fastigheten.

Lägenheten är uppdelad i en boarea om 30 kvm och en biarea om 111 kvm, vilket är en byggnadsteknisk beskrivning. Boarean sträcker sig från ytterväggen in i lägenheten, medan biarean omfattar den del av golvytan som ligger under marknivå. Viktigt att notera är att hela ytan är fullt användbar och kan anpassas efter dina behov. Total bruksarea 141 kvm.

Varmt välkommen på visning av denna trevliga bostad!

Namn: Brf Aspudden Centrum 1

Antal lägenheter: 87

Byggår:

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Aspudden Centrum 1 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken bestående av fem flerbostadshus på adresserna Sigfridsvägen 7-9, Hägerstensvägen 124-126, Erik Segersälls väg 4 och Schlytersvägen 59. Föreningen bildades 2007 och förvärvade flerbostadshusen under 2009.

Det finns totalt 87 lägenheter i föreningen varav 79 är upplåten med bostadsrätt och 8 med hyresrätt. Föreningen har flera kommersiella lokaler med bland annat Ica Aspudden och en skomakare som hyresgäster.

PLANERADE UNDERHÅLL
2023 - Gårdsrenovering Sigfridsvägen 7-9
2022 - Takrenovering Panncentralen
2022 - Renovering av hiss Sigfridsvägen 7-9
2022 - Dränering Hägerstensvägen 126
2022 - Förbättringar av garagegolv

Stambyte ligger cirka 10 år framåt enligt underhållsplanen och är inget som föreningen planerar i dagsläget. Rören är i gott skick.

UTFÖRDA RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
2021 - Stamspolning i samtliga fastigheter
2021 - Ommålning av tak på Sigfridsvägen 7-9 och Schlytersvägen 59
2021 - Renovering av balkonger Schlytersvägen 59
2021 - Installation av gallergrind Erik Segersälls väg 4
2020 - Renovering av två hyresrätter
2020 - Underhåll av takbalkonger på Sigfridsvägen 7-9
2019 - Målning av samtliga trapphus
2018 - Byte av lastportar vid Ica
2018 - Installation av taggsystem till entréportar
2018 - Ny tvättstuga Schlytersvägen 59
2018 - Nytt fläktsystem Ica
2016 - Ombyggnation av lokal till bostad
2016 - Underhåll radiatorsystem
2016 - Utredning styr- och reglerutrustning
2014 - Utbyte av hiss
2011 - Fönsterbyte/renovering på Hägerstensvägen
2011 - Putsning av fasaden på Hägerstensvägen

EKONOMI
Från och med år 2021 beslutade styrelsen att höja garagehyran med 2 %. Föreningen har en belåning om cirka 7500 kr/kvm, vilket anses som normal belåning. Under 2021 amorterades en mindre summa av lånet.

Föreningen kommer att höja avgiften med 10% i oktober på grund av flera förbättringar på gång (gemensam el, förbättrat garage, renoverade gårdar, renoverade hissar, etc.)

AVGIFTEN
I avgiften ingår vatten, värme samt bostadsrättstillägg.

TV OCH BREDBAND
En obligatorisk bredbandsavgift tillkommer om 165 kr/månad på månadsavgiften. Hastigheten är 700-1000 Mbps.

UPPVÄRMNING
Fastigheterna värms upp med fjärrvärme.

DELAT ÄGANDE OCH JURIDISK PERSON
Delat ägande tillåts, minsta andel är 10 %. Juridisk person godkänns ej.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
En gemensam takterrass med grillplatser, odlingar och lekplats. I de flesta fastigheterna i föreningen finns tillgång till barnvagnsrum och cykelrum.
Inget förråd tillhör lägenheten.


PARKERING
På Sigfridsvägen 7 har föreningen ett varmgarage med 64 platser. En plats kostar 1 000 kr/månad för medlemmar. Kötiden varierar men vanligtvis upp till några månader och medlemmarna har förtur i kön.

I övrigt råder boendeparkering i området.

ÖVRIGT
Föreningen har en bra och informationsrik hemsida: https://www.brfaspuddencentrum.se/
Överla°telsehandlingar och medlemsanso¨kan skickas till Brf Aspudden Centrum 1, Box 9097, 126 09 Hägersten. Mäklarbild Simpleko

Intresseanmälan

Intresseanmälan