Gävlegatan 32

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Kommande mer info inom kort!


https://vaxer.stockholm/omraden/norrmalm-hagastaden/norra-stationsparken/

Namn: BRF Haga nova

Antal lägenheter: 276

Byggår: 2017

Äkta/oäkta förening: Äkta

BRF Haga Nova är en äkta bostadsrättsförening och som äger maken. I fastigheten Cellen 1 finns 276, två förskolor (upplåts med bostadsrätt), åtta lokaler, två övernattningslägenheter, 61 uthyrningsbara förråd och ett garage med 189 parkeringsplatser.

Tomtens areal uppgår till 3 329 kvm, bostadsarea till 16 642 kvm, lokalarean bostadsrätt till 1 287 kvm och övriga lokalareor till 1 064 kvm.

LOKALER
Föreningen har 8 st kommersiella lokaler som hyrs ut med en total yta på 1 064 kvm. Samtliga lokaler är uthyrda.

GARAGE
Föreningen har ett eget garage med 189 parkeringsplatser, varav 72 är laddplatser upp till 22 kW med standard Mode 3 Typ-2 uttag och 10 är MC-platser. Garagenedfarten ligger på Sonja Kovalevskys Gata 7. Alla är välkomna att hyra parkeringsplats, medlemmar i föreningen såväl som privatpersoner eller företag som inte är medlemmar.

Ansökan om parkeringsplats görs till Parkit genom att maila uthyrning@parkit.se. Dit mailar man även om man har önskemål om att byta till en annan plats i garaget.

En vanlig garageplats kostar 2295 kr/månad och en plats med laddmöjlighet kostar 2550 kr/månad. Priserna gäller för medlemmar i föreningen. Icke medlemmar betalar samma pris plus moms. Det finns även garageplatser med tillhörande förråd, där förrådsytan avgör totalpriset.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Barnvagnsrum.
- Cykelförråd.
- Innergård som delas med föreningens förskolor.
- Två övernattningslägenheter.
- Extra förråd som kan hyras av den boende. Information om avgifter och kölista, finns att tillgå hos säljaren (bostadsrättsinnehavaren).

MÅNADSAVGIFT/EKONOMI
Ett obligatoriskt tillägg om 176kr/mån för bredband/tv.

Föreningen höjer månadsavgiften med 10% från 2024-07-01.

Fastigheten är ansluten till Telenors fibernät och samtliga lägenheter har ett basutbud av TV-kanaler via fiber och bredband med hastigheten 500Mbps, som debiteras som ett obligatoriskt tillägg på månadsavin. När du flyttar in behöver du kontakta Telenor för att registrera dig på lägenheten samt beställa TV-box och router, om inte överlåtaren har lämnat kvar dessa.

Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av faktisk förbrukning av el och varmvatten. Ett centralt upphandlat elavtal, där du som medlem inte behöver teckna ett eget avtal. Din förbrukning kan du följa i realtid via en mobilapp.

KOMMANDE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Fastigheten är nyproduktion och har inga större renoveringar genomförda eller planerade.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter inga nya juridiska personer som medlemmar.
Föreningen tillåter delat ägandeskap, men endast 3st ägare.

Intresseanmälan

Intresseanmälan