Vasastan

Gävlegatan 32

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Välkomna till ett exklusivt boende utöver det vanliga och en av få lägenheter i föreningen med balkong som sträcker sig runt bostaden och optimal planlösning, här har ni även en klädkammare från sovrummet!

- Utsikt mot Norra Stationsparken
- Hörnlägenhet
- Garage
- Exklusiva materialval

Belägen i trendiga Hagastaden som ger en känsla av att vara på "Lilla Manhattan"! Ett hem för er med högt ställda krav på sitt boende, genomgående exklusiva materialval och ett hem som andas ljus, öppenhet, lyx och klass vilket upplevs redan i huvudingången. Här finns ett stilfullt kök med alla maskinella bekvämligheter. Påkostat och lyxigt badrum med "hotellkänsla" och kombinerad tvättmaskin samt torktumlare snyggt integrerat. Sovrum med rymlig klädkammare och skjutdörrsgarderober. Bostaden erbjuder allt man kan önska sig såsom stora sociala ytor, lyxiga materialval och härligt stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus.

Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med sina trevliga promenad- och joggingstråk. Bästa tänkbara service via flera livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp precis runt knuten. Här ligger också populära Blique hotell med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta en magisk utsikt över staden. Nära till Rörstrandsgatans stora utbud av restauranger och caféer.

Här har ni nära till allt ni kan önska er som S.A.T.S, Hemköp, restauranger, butiker, caféer, barer, skola, fina grönområden som Hagaparken och bästa kommunikationerna som S:t Eriksplan, Odenplan vilka kommer utökas med den gula linjen i Hagastaden. Det finns även flera skolor och förskolor på gångavstånd. Vidare finns Pendeltåget med nedgång Vanadisplan på nära avstånd och likaså nås tunnelbanan via både St:Eriksplan och Odenplan. Det avgår också flera busslinjer från Torsgatan som tar dig direkt till exempelvis St:Eriksplan. På Torsgatan stannar även flygbussen. Till Hagastaden projekteras/planeras även en ny tunnelbanestation utmed tunnelbanans förlängning, den sk. "gula linjen". I området projekteras också en ny park - Norra stationsparken.

HALL:
Välkomnade och rymlig hall.
Avhängningsdel.

BADRUM:
Lyxigt helkaklat badrum med klinkergolv och kaklade väggar med samma motiv och färg samt mosaik på golvet i duschen.
Handfat med förvaringsskåp, integrerad kombinerad tvätt och torktumlare, spegel med inbyggd belysning samt duschset och vikbara glasdörrar.

SOVRUM:
Ljust sovrum med parkettgolv och målade väggar.

VARDAGRUM/KÖK:
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående parkettgolv och målade väggar.

Köket är utrustat med; integrerad kyl/frys och diskmaskin. Kombinerad ugn och mikrovågsugn samt induktionshäll med inbyggd fläkt ovanför.
Ljus bänkskiva och matchande stänkskydd.

Balkongen sträcker sig från sovrummet ena till köket. Utsikt åt två håll.

WALK IN CLOSET:
Mellan vardagsrum och sovrum finns en walk in closet.
Här har var sak sin plats.

Namn: BRF Haga nova

Antal lägenheter: 276

Byggår: 2017

Äkta/oäkta förening: Äkta

BRF Haga Nova är en äkta bostadsrättsförening och som äger maken. I fastigheten Cellen 1 finns 276, två förskolor (upplåts med bostadsrätt), åtta lokaler, två övernattningslägenheter, 61 uthyrningsbara förråd och ett garage med 189 parkeringsplatser.

Tomtens areal uppgår till 3 329 kvm, bostadsarea till 16 642 kvm, lokalarean bostadsrätt till 1 287 kvm och övriga lokalareor till 1 064 kvm.

LOKALER
Föreningen har 8 st kommersiella lokaler som hyrs ut med en total yta på 1 064 kvm. Samtliga lokaler är uthyrda.

GARAGE
Föreningen har ett eget garage med 189 parkeringsplatser, varav 72 är laddplatser upp till 22 kW med standard Mode 3 Typ-2 uttag och 10 är MC-platser. Garagenedfarten ligger på Sonja Kovalevskys Gata 7. Alla är välkomna att hyra parkeringsplats, medlemmar i föreningen såväl som privatpersoner eller företag som inte är medlemmar.

Ansökan om parkeringsplats görs till Parkit genom att maila uthyrning@parkit.se. Dit mailar man även om man har önskemål om att byta till en annan plats i garaget.

En vanlig garageplats kostar 2295 kr/månad och en plats med laddmöjlighet kostar 2550 kr/månad. Priserna gäller för medlemmar i föreningen. Icke medlemmar betalar samma pris plus moms. Det finns även garageplatser med tillhörande förråd, där förrådsytan avgör totalpriset.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Barnvagnsrum.
- Cykelförråd.
- Innergård som delas med föreningens förskolor.
- Två övernattningslägenheter.
- Extra förråd som kan hyras av den boende. Information om avgifter och kölista, finns att tillgå hos säljaren (bostadsrättsinnehavaren).

MÅNADSAVGIFT
I månadsavgiften ingår värme och kallvatten.
Ett obligatoriskt tillägg om 176kr/mån för bredband/tv.

Fastigheten är ansluten till Telenors fibernät och samtliga lägenheter har ett basutbud av TV-kanaler via fiber och bredband med hastigheten 500Mbps, som debiteras som ett obligatoriskt tillägg på månadsavin. När du flyttar in behöver du kontakta Telenor för att registrera dig på lägenheten samt beställa TV-box och router, om inte överlåtaren har lämnat kvar dessa.

Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av faktisk förbrukning av el och varmvatten. Ett centralt upphandlat elavtal, där du som medlem inte behöver teckna ett eget avtal. Din förbrukning kan du följa i realtid via en mobilapp.

KOMMANDE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Fastigheten är nyproduktion och har inga större renoveringar genomförda eller planerade.

EKONOMI
Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget, information från föreningens hemsida 2024-03-13.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter inga nya juridiska personer som medlemmar.
Föreningen tillåter delat ägandeskap, men endast 3st ägare.

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan