Södermalm

Folkungagatan 108

EXKLUSIV VINDSVÅNING MED TERRASS UNDER PRODUKTION PÅ SÖDERMALM - LÅG AVGIFT!

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Såld

Vindsvåning under byggnation på en av Södermalms bästa adresser! Våningen kommer ha stor terrass i sydvästläge med en fantastisk utsikt, hiss upp till lägenheten, två badrum, exklusiva materialval samt belägen i en mycket bra brf.

Lägenheten har ljusa och moderna materialval inspirerade av den nordiska designen.
Mer information kring materialvalen finns i materiallistan

Lägenheten disponerar ett stort källarförråd om ca 4-5 kvm.

Möjlighet för öppen spis.

Beräknat tillträde april 2024!

Kontakta ansvarig mäklare för mer info!Vindsvåningen om ca 107 kvm boarea är perfekt belägen i ett av Södermalms mest eftertraktade områden med en mängd av Sofo’s restauranger, mysiga kaféer, butiker och kulturella aktiviteter inom gångavstånd. Det finns flera biografer, teatrar och konserthallar, inklusive Mosebacke, Södra Teatern och Debaser, som alla erbjuder ett brett utbud av evenemang och konserter.

Med 5 minuters promenad når du Nytorget och vid Skanstull går T-banans gröna linje. Strax intill fastigheten stannar busslinje 3 samt flertalet lokalbussar.

Här är nära flera fina parker, som Vitabergsparken, Tantolunden och Skinnarviksberget, som båda erbjuder fantastisk utsikt över staden. På sommaren är parkerna populära för picknickar, grillfester och andra sociala evenemang. Om du vill shoppa finns det många butiker att välja mellan, från trendiga klädbutiker till vintage- och second hand-butiker. Det finns flera marknader som erbjuder allt från hantverk och konst till mat och dryck.

Föreningen är mycket stabil och fastigheten är i mycket gott skick då de löpande renoverat huset som nu håller hög standard. Samtidigt har föreningen lyckats amortera på sina lån som nu är mycket låga.

Namn: Brf Båtsmannen Mindre Nr 15

Antal lägenheter: 26

Byggår: 1944

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Föreningen äger och förvaltar själva fastigheten. Föreningen är mycket stabil och har länge ansetts som en av Södermalms ekonomiskt starkaste. Fastigheten är i mycket gott skick då de löpande renoverat huset som nu håller hög standard. Samtidigt har de lyckats amortera på dess lån som är mycket låga.

Område: Södermalm

Södermalm är en central stadsdel i Stockholm som har utvecklats till en av stadens mest populära och trendiga områden. Södermalm har en lång och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden, då området var en självständig stad vid namn Södermalm.

Idag är Södermalm en stadsdel med en mångfald av olika kulturer och livsstilar. Området är känt för sin bohemiska och alternativa atmosfär, med många butiker, restauranger, barer och klubbar som riktar sig till en trendig publik. Södermalm är också känt för sina gamla trähus och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

En av Södermalms mest populära områden är SoFo, som ligger söder om Folkungagatan. SoFo, som står för South of Folkungagatan, är känt för sina små butiker, gallerier och kaféer. Området har en unik atmosfär och är en populär plats för både lokalbefolkningen och turister att besöka.

Södermalm har också många gröna områden och parker, som Tantolunden och Skinnarviksberget. Dessa områden är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

Södermalm är också känt för sina historiska sevärdheter, som Katarina kyrka och Maria Magdalena kyrka. Katarina hiss, som förbinder Södermalm med Gamla stan, är en annan populär sevärdhet som erbjuder fantastisk utsikt över Stockholm.

Sammanfattningsvis är Södermalm en mångsidig och spännande stadsdel i Stockholm med en rik historia, kultur och livsstil. Södermalm är en plats som passar alla, oavsett ålder eller livsstil, och är ett av Stockholms mest populära och livliga områden.

Intresseanmälan

Intresseanmälan