Kungsholmen

Fleminggatan 28

Magisk vind med högt i tak och härlig utsikt över stan!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Fantastisk vindsvåning på två plan med magisk utsikt över Stockholms takåsar! Här erbjuds exklusiva materialval, terrass och härlig öppen planlösning. Här bor du ett stenkast från både Frihemsplan och City. Inflytt beräknad till Q3 2021. Kontakta mäklaren för mer info och visning av vinden!

Här får du fantastisk takhöjd och magisk utsikt! Vindsvåningen har två plan fördelade mellan ca 120+43 kvm boarea och social planlösning mellan kök och vardagsrum.

Påkostade materialval så som platsbyggt snickerikök, ljust 1-stavsgolv, bänkskivor i ljus kvartskomposit, vitvaror från Siemens och vattenburen golvvärme (elburen i badrum).

Inflytt beräknad i Q3 2021.

För detaljerad information kring utformning och materialval, se separata ritningar och beskrivningar under dokumentförteckningen.

Namn: Brf Båten 2

Antal lägenheter: 13

Byggår: 1929

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Båten 2 är en nyombildad förening år 2020, de äger marken och är klassad som en äkta förening.

Bostadsrättsföreningen får bra årliga intäkter från sina två lokaler. Hyresgäster är Camillas kläder och Flying Scotsman.

Under de närmsta 10 åren kommer de genomföra följande underhåll (lån för detta finns upptagna i enlighet med den ekonomiska planen):
Fönsterrenovering
Målning av gemensamma utrymmen (längre fram)
Se över stammar (stambyte eller relining) (senast 2021)
Byta ut huvuddelen av elinstallationerna (i närtid)
Rensa frånluftskanalerna

I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV (från den 1/10 har föreningen gruppavtal med Comhem, avgiften kommer då öka med ca 300 kr).

Juridisk person godkänns ej.

Område: Kungsholmen

Kungsholmen är en stadsdel i centrala Stockholm, beläget mellan Vasastan och Södermalm. Stadsdelen är känd för sin moderna och avslappnade atmosfär, med en blandning av historiska sevärdheter, grönområden, restauranger och kaféer. Längs Norr mälarstrand kan du besöka restauranger så som Trattorian och Mälarpaviljongen. Vid Fridhemsplan ligger den populära köttrestaurangen AG.

Området har en rik historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden, men har idag utvecklats till en av Stockholms mest populära och levande stadsdelar, med en rad kulturella aktiviteter och attraktioner. Här finns många grönområden och parker, som Rålambshovsparken, Fredhällsparken och promenadstråk så som Kungsholms strand. Parkerna är mysiga och populära för både avkoppling och sportaktiviteter.

En av Kungsholmens mest populära gator är Hantverkargatan, som är känt för sina många butiker, restauranger och kaféer. Här finns också flera historiska sevärdheter, som Kungsholms kyrka och Kronobergsparken.

Sammanfattningsvis är Kungsholmen en modern och avslappnad stadsdel i Stockholm med en rik historia, kultur och livsstil. Det är en plats som passar den som söker en avslappnad och modern atmosfär, och är ett av Stockholms mest livliga och levande områden.

Intresseanmälan

Intresseanmälan