Nyproduktion

Kungsholmen

Fleminggatan 28

Magisk vind med högt i tak och härlig utsikt över stan!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Fantastisk vindsvåning på två plan med magisk utsikt över Stockholms takåsar! Här erbjuds exklusiva materialval, terrass och härlig öppen planlösning. Här bor du ett stenkast från både Frihemsplan och City. Inflytt beräknad till Q4 2021. Kontakta mäklaren för mer info och visning av vinden!

Här får du fantastisk takhöjd och magisk utsikt! Vindsvåningen har två plan fördelade mellan 87+15 kvm boarea och social planlösning mellan kök och vardagsrum.

Påkostade materialval så som platsbyggt snickerikök, ljust 1-stavsgolv, bänkskivor i ljus kvartskomposit, vitvaror från Siemens och vattenburen golvvärme (elburen i badrum).

Inflytt beräknad i Q4 2021.

För detaljerad information kring utformning och materialval, se separata ritningar och beskrivningar under dokumentförteckningen.

Namn: Brf Båten 2

Antal lägenheter: 13

Byggår: 1929

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Båten 2 är en nyombildad förening år 2020, de äger marken och är klassad som en äkta förening.

Bostadsrättsföreningen får bra årliga intäkter från sina två lokaler. Hyresgäster är Camillas kläder och Flying Scotsman.

Under de närmsta 10 åren kommer de genomföra följande underhåll (lån för detta finns upptagna i enlighet med den ekonomiska planen):
Fönsterrenovering
Målning av gemensamma utrymmen (längre fram)
Se över stammar (stambyte eller relining) (senast 2021)
Byta ut huvuddelen av elinstallationerna (i närtid)
Rensa frånluftskanalerna

I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-TV (från den 1/10 har föreningen gruppavtal med Comhem, avgiften kommer då öka med ca 300 kr).

Juridisk person godkänns ej.

Område: Kungsholmen

Kungsholmen är belägen på en ö i Stockholms innerstad. Här bor du centralt men med närhet till vattnet och populära Norr Mälarstrand, ett promenadstråk som löper utmed Kungsholmens strandlinje mellan Rålambshovsparken i väster och Kungsholms torg i öster. Längst stranden finner du trendiga restauranger såsom Trattorian och Mälarpaviljongen. Förutom ett brett utbud av restauranger och caféer erbjuder Kungsholmen direkt närhet till ett flertal matbutiker, serviceutbud och shopping. I området finns även flera förskolor och skolor. Med en kort promenad tar du dig enkelt in till Stockholms city. Kommunikationsmöjligheterna är även goda med buss och tunnelbana.

Intresseanmälan

Intresseanmälan