Södermalm

Bondegatan 1E

Nybyggd vindsvåning sedan 2021 på central adress!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Varmt välkomna till denna fantastiska vindsvåning på mysig gata intill Nytorget!

Exklusiv vindsvåning på central adress med en nockhöjd om 3,2m och charmiga vindsvåningsdetaljer.
En optimalt planerad lägenhet med en total golvarea om 29 kvm. Du får plats med allt du behöver som större säng, soffa, soffbord, byråer, tv, matbord och gott om förvaring.
Genomgående för bostaden har du ett ekparkett och vita väggar. Badrummet kantas av beige kakel och klinker från Bricmate och kombimaskin. I köket har du bland annat diskmaskin, integrerad kyl och frys och bänkskiva av kvartskomposit.

Vindsvåningen är byggd 2021 och är i väldigt gott skick.

En god förening på mycket central adress. Du har flertalet bussar i närheten och tunnelbanans gröna linje bara någon minuts promenad från bostaden. Flertalet populära restauranger och caféer finner du i området.

VARDAGSRUM
- Ekparkett
- Vita väggar
- Plats för soffa och tv-möbel

KÖK
- Kök i greige nyans
- Kvartskomposit som bänkskiva
- Stänkskydd i kvartskomposit och målad vägg
- Diskmaskin
- Goda förvaringsmöjligheter
- Integrerad kyl/frys
- Spotlights

SOVRUM
- Ekparkett
- Vita väggar
- Plats för 120 cm
- Garderober

BADRUM
- Kakel och Klinker i beige nyans
- Dusch med glasdörrar
- Vägghängd WC, kommod, spegelskåp, handdukstork
- Kombimaskin
- Spotlights


ÖVRIGT
- Förråd till lägenheten
- Vattenburen golvvärme i hela lägenheten
- Elburen golvvärme i badrum
- I bostaden är det FTX ventilationssystem, Det är ett fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning. Ett stabilt, flexibelt och kostnadseffektivt system.

Namn: Brf Hökboet

Antal lägenheter: 67

Byggår: 1885

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

FÖRENINGEN
Brf Hökboet är en äkta förening som äger marken. Föreningen består av 67st lägenheter, 7st hyreslägenheter och 5st kommersiella hyresgäster varav en hyr 3st lokaler. Huset byggdes mellan 1885 och 1910 och består av tre fastigheter med adressen Bondegatan 1B-G i Stockholm.
Föreningen bildades 2008.

UTFÖRDA UNDERHÅLL
2023 - Målning av fönster och målning av putsfasad
2022 - OVK
2021 - Vindsprojekt. Takombyggnad i samband med vindsbyggnationen
2020 - Upprustning av innergård. Renovering av tvättstuga.
2018 - Översyn och ommålning av yttertak samt renovering av innergårdarnas tätskikt
2017 - Översyn av skorstenar och rökkanaler
2016 - OVK. Föreningens sex trapphus renoverades och fick då åter en färgsättning typisk för tiden kring sekelskiftet. Säkerhetsdörrar installerades till lägenheterna.
2013 - Värmecentral
2012 - Byggdes balkonger mot innergården. Fasadrenovering av gatufasad samt ut mot lilla gården. Fönster, renovering och ommålning
2011 - Låssystem och bredband
2010 - Stambyte. Badrummen renoverades i samband med stambytet

PLANDERADE UNDERHÅLL
2030 - Byte av fönster

UTHYRDA LOKALER
Föreningen upplåter även 7 lokaler med hyresrätt. Lokalhyresgästerna är idag frisörsalongen Gaddes Frisör, Bonden Bar, tv-spels-baren N3rds, barnteatern BUS samt en kontorslokal till restaurangen Bengal Garden.

AVGIFTEN
Värme, vatten, bredband Bahnhof (1000/1000 mbit via fiber) och ComHem (basutbud) kabel-TV ingår i månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga finns belägen på gården 1F och innehåller 3 stora tvättmaskiner, 2 torkskåp, 1 stor torktumlare och 1 mangel. Föreningen har även ett barnvagnsförråd.

ÖVRIGA YTOR
Innergården har genomgått en omfattande renovering under juli 2020. Den är omsorgsfullt ombonad med både planteringar av blomster, buskar och träd. Gemensamma utemöbler ska finnas att tillgå och under sommarhalvåret är grillen framme för dig som vill bjuda in vänner på middag.

UPPVÄRMNING
Vindsvåningarna - Fjärrvärme
Lägenheter under vindsvåningarna - direktverkande el

JURIDISK PERSON
Juridisk person accepteras inte av föreningen.

ÖVRIGT
Föreningen anlitar en firma för trappstädning och allmänna ytor.

Område: Södermalm

Södermalm är en central stadsdel i Stockholm som har utvecklats till en av stadens mest populära och trendiga områden. Södermalm har en lång och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden, då området var en självständig stad vid namn Södermalm.

Idag är Södermalm en stadsdel med en mångfald av olika kulturer och livsstilar. Området är känt för sin bohemiska och alternativa atmosfär, med många butiker, restauranger, barer och klubbar som riktar sig till en trendig publik. Södermalm är också känt för sina gamla trähus och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

En av Södermalms mest populära områden är SoFo, som ligger söder om Folkungagatan. SoFo, som står för South of Folkungagatan, är känt för sina små butiker, gallerier och kaféer. Området har en unik atmosfär och är en populär plats för både lokalbefolkningen och turister att besöka.

Södermalm har också många gröna områden och parker, som Tantolunden och Skinnarviksberget. Dessa områden är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

Södermalm är också känt för sina historiska sevärdheter, som Katarina kyrka och Maria Magdalena kyrka. Katarina hiss, som förbinder Södermalm med Gamla stan, är en annan populär sevärdhet som erbjuder fantastisk utsikt över Stockholm.

Sammanfattningsvis är Södermalm en mångsidig och spännande stadsdel i Stockholm med en rik historia, kultur och livsstil. Södermalm är en plats som passar alla, oavsett ålder eller livsstil, och är ett av Stockholms mest populära och livliga områden.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Mäklare