Hägersten

Bäckvägen 131

Vindslägenhet med terrass och kvällssol i mysiga Hägersten!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Utmärkt planerad vindsvåning under produktion, med soldränkt terrass under hela dagen ända fram till solnedgång. Stilfulla och genomtänkta materialval. Vindsvåningen kommer bjuda på bra ljusinsläpp från både ateljéfönster och terrassparti.

På mysigt läge i Hägersten bor du ett stenkast från trevliga restauranger så som Krubb och Brödernas vid Telefonplan. Vid Telefonplan hittar du även det populära Söderbergs bageri. I Midsommarkransen finns också ett brett utbud av restauranger bland annat Svenska köken, Scandwich, Bakom hörnet och Pita i Parken. Omgivningen i form av härliga och natursköna Aspudden erbjuder promenadstråk, eller varför inte bada i mysiga Vinterviken?

Bra kommunikationer direkt utanför dörren med buss 147 som tar dig till Liljeholmen där du sedan enkelt tar dig vidare med tunnelbanans röda linje, tvärbana eller andra busslinjer. Med en 10 minuters promenad tar du dig till Örnsbergs tunnelbana som tar dig hela vägen in till stan på 10 minuter.

Beräknad inflytt är i mitten december.
Se materiallistan för en mer detaljerad beskrivning kring materialval.

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

För beskrivning av interiören, se bifogad materiallista

Namn: BRF Gutenberg 1450

Antal lägenheter: 19

Byggår: 1939

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

BRF Gutenberg 1450 är en äkta förening som äger marken. Föreningen förvärvade fastigheten år 2018. I föreningen finns 19 bostadsrätter och 3 hyresrätter om totalt 800 kvm.

UTFÖRDA RENOVERINGAR & UNDERHÅLL
2019 - Installation av dräneringspump
2006 - Installation av bergvärme
1992-1993 - Stambyte av VA, byte av elstammar i fastighet och lägenheter, byte av radiatorventiler och stamregleringsventiler
1992-1993 - Omläggning av tak
1992-1993 - Fönsterbyte
1992-1993 - Balkongrenovering

KOMMANDE UNDERHÅLL
2022 - OVK
2022 - Energideklaration
2022 - Radonmätningar
2022 - Installation av fiber
2022 - Renovering av tvättstugan

EKONOMI
Föreningen har, utöver råvinden, dolda tillgångar i form av 3 hyresrätter. En av lägenheterna planeras att säljas under 2022.
Ekonomin kommer förbättras efter avslutat vindsprojekt då föreningens lån slås ut på fler kvadratmeter och intäkterna kommer öka i och med de nya avgifterna. Amortering planeras på grund av tidigare nämnda hyreslägenhet. Ca 1 miljon kronor planeras att amorteras. Summan är dock enbart preliminär och kommer tas beslut om vid senare tillfälle.

PARKERING
Föreningen tillhandahåller 7 parkeringsplatser på gården för en kostnad om 600 kr/mån, lediga platser finns. Boendeparkering gäller i området i övrigt.

TV & BREDBAND
Föreningen kommer under 2022 att installera fiber. Obligatoriskt tillägg om 104 kr/månad kommer debiteras den boende.

AVGIFTEN
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för fiber om 104 kr/månad.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
I källaren finns tvättstuga med en tvättmaskin och ett torkskåp. Föreningen har planer på upprustning av tvättstugan i samband med vindsbyggnationen.

I källarplanet finns också ett cykel- och barnvagnsförråd som medlemmarna har tillgång till.

Område: Hägersten

Hägersten är en lummig och grönskande stadsdel söder om Stockholms innerstad. Här finns mysiga restauranger, caféer och kreativa inspirerande butiker. Aspudden och Midsommarkransen är känt för härliga omgivningar och parker. Vid Telefonplan finns friskvård i form av klättercenter och gym. Vinterviken erbjuder härligt bad och möjligheten finns att hyra kanot under sommarhalvåret. I Hägersten finns också många skolor och förskolor. Med tunnelbanans röda linje är du inne i stan på 15 minuter.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Mäklare