Södermalm

Åsögatan 166

Nyproducerad vindsvåning med fantastisk utsikt med bästa läge på Södermalm!

Fakta Beskrivning Bilder Karta Kontakt

Såld

Namn: BRF Åsögatan 166

Antal lägenheter: 28

Byggår: 1880

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Åsögatan 166 bildades 2012, det är en äkta förening som äger marken. Fastigheten byggdes 1880 och är belägen ett stenkast från populära Nytorget, och har adresser Åsögatan samt Renstiernas gata. Lenca Properties har under 2018/2019 byggt 3 nya våningar ovanpå den befintliga fastigheten med totalt 21 bostäder. I samband med takpåbyggnaden så har även entréerna målats om samt trapphusens golv renoverats.

Genomförda renoveringar

2013 - Byte av ventilationsfilter
2013 - Lagning tak för säkerhet av snöskottning
2013 - Renovering av tvättstugan
2014 - Byte och justering av radioventiler och stamregleringsventiler
2014 - Fiber från Bredbandsbolaget installerades
2014 - E-gain installerades
2014 - Balkongen mot innergården byggdes
2015 - Entrébalkonger mot gatan byggdes
2016 - Fläktfilter byttes
2016 - Renovering av entré, målning och belysning
2017 - Postfack och anslagstavla
2017 - Fläktfilter byttes
2018/2019 - Takpåbyggnad
2018/2019 - Målning av entréer
2018 - Trapphusens golv renoverades
2019 - Ny belysning i trapphusen
2019 - Installation av säkerhetsdörrar
2019/2020 - Ombyggnation av soprum

Planerade renoveringar
2020 - Byte av ventilationsaggregat

Bostadsrättsinnehavaren får upplåta sin lägenhet i andra hand endast om styrelsen ger sitt skriftliga samtycke.

Område: Södermalm

Södermalm är en central stadsdel i Stockholm som har utvecklats till en av stadens mest populära och trendiga områden. Södermalm har en lång och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden, då området var en självständig stad vid namn Södermalm.

Idag är Södermalm en stadsdel med en mångfald av olika kulturer och livsstilar. Området är känt för sin bohemiska och alternativa atmosfär, med många butiker, restauranger, barer och klubbar som riktar sig till en trendig publik. Södermalm är också känt för sina gamla trähus och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

En av Södermalms mest populära områden är SoFo, som ligger söder om Folkungagatan. SoFo, som står för South of Folkungagatan, är känt för sina små butiker, gallerier och kaféer. Området har en unik atmosfär och är en populär plats för både lokalbefolkningen och turister att besöka.

Södermalm har också många gröna områden och parker, som Tantolunden och Skinnarviksberget. Dessa områden är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

Södermalm är också känt för sina historiska sevärdheter, som Katarina kyrka och Maria Magdalena kyrka. Katarina hiss, som förbinder Södermalm med Gamla stan, är en annan populär sevärdhet som erbjuder fantastisk utsikt över Stockholm.

Sammanfattningsvis är Södermalm en mångsidig och spännande stadsdel i Stockholm med en rik historia, kultur och livsstil. Södermalm är en plats som passar alla, oavsett ålder eller livsstil, och är ett av Stockholms mest populära och livliga områden.

Intresseanmälan

Intresseanmälan