Vasastan

Völundsgatan 10

Mysig totalrenoverad pärla på bästa läge i Vasastan!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Varmt välkomna till denna fina pärla belägen på bästa läge i Vasastan! Här är allting totalrenoverat i smakfull stil. Fullutrustat kök, öppen planlösning, sovrum med plats för dubbelsäng, rymlig hall med avhängning och fint helkaklat badrum med mässingsdetaljer.

HALL
Välkommen in i den rymliga hallen med bra avhängningsmöjligheter.

BADRUM
Fint helkaklat badrum i marmorerad beige ton. Kommod, spegelskåp, duschväggar och handduksstång samt mässingsdetaljer.

KÖK
Fullutrustat kök från Ikea med en bänkskiva i marmorlaminat och vitt kakel i halvförband. Diskmaskin, ugn, mikro, spishäll, fläkt och kyl/frys från Ikea.

VARDAGSRUM
Social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Fint originalgolv i form av fiskbensparkett och härlig takhöjd.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Garderob och förvaring bakom skjutdörrar.

Namn: Brf Atlas i Stockholm

Antal lägenheter: 35

Byggår: 1928

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Atlas i Stockholm är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Fastigheten bebyggdes år 1928. Föreningen bildades år 1998 och upplåter 35 bostadsrättslägenheter, 3 hyresrättslägenheter samt 1 hyresrättslokal.

Utförda renoveringar
1993 - Totalrenovering av fastigheten
2018/2019 - Byggnation av sju stycken nya vindsförråd
2020 - Stamspolning

Kommande renoveringar
I underhållsplaner ligger bl.a ommålning av trapphus, EU-anpassning av hissen.
I övrigt mindre underhåll löpande.

Gemensamma utrymmen
Medlemmar har tillgång till tvättstuga (2st maskiner, torkskåp, torktumlare, mangel) samt cykelförråd.

I avgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk avgift om 50 kr/månad tillkommer för kabel-TV (grundutbud) via Tele 2 samt bredband via Ownit. I dagsläget är inga avgiftsförändringar planerade.

Till fastigheten hör fyra stycken parkeringsplatser.

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan