Nyproduktion

Ljusterö

Västansjövägen 58

Välkommen till Ljusterö Skärgårdsby- ett modernt skärgårdsboende!

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Drömmer du om ett skärgårdsliv? Nu har du möjlighet att förvärva ett nyproducerat hus på vackra Ljusterö. Det praktiska huset ger dig ett bekvämt boende, vare sig du vill bosätta dig permanent eller söker ett lättskött fritidsboende. Huset består av 2 rok om 42 kvm och står på en tomt om 356 kvm.

Den rymliga hustypen 'Kobben' är som standard ett enplanshus med generösa glaspartier. Huset har stora luftiga ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. De gemensamma ytorna har öppet ända upp till nock, vilket skapar en härlig rymd i huset. För dig som önskar extra utrymme kan ett våningsplan läggas till. Med extra innerväggar ges möjlighet till både sovrum och arbetsrum på övre plan.

Kobben passar utmärkt för dig som önskar ett luftigt hus med öppna ytor där fokus ligger på den öppna planlösningen. Till alla hustyperna kan det enkelt byggas ett trädäck – perfekt för dig som älskar att grilla eller önskar en tydlig avgränsning mellan uteplats och gräsmatta.

Trädäck och gräsmatta erbjuds som tillval. Det finns även möjlighet att bland annat välja till skjutglaspartier, anpassade inredningskoncept och en härlig braskamin.

Kobben har ett traditionellt formspråk med noga uttänkta fönsterpartier för varje rum. Fasaden utgörs av gråmålad träpanel med kontrasterande fönsterkarmar.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att göra en intresseanmälan!

ENTRÉPLAN
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök har dubbel takhöjd vilket ger huset en luftig och öppen karaktär. De sociala gemensamhetsytorna har stora glaspartier som ger ett rikligt ljusinsläpp och utgång till tomten eller uteplatsen. I den rymliga entrén finns goda förvaringsmöjligheter.

MED ÖVRE PLAN (TILLVAL)
För dig som önskar mer utrymme finns möjligheten att välja ett extra våningsplan. Kobben blir då ett tvåplanshus. Med extra innerväggar som tillval kan övre planet få ett extra sovrum och ett allrum med goda förvaringsmöjligheter. Trappan placeras i hallen.

Läs mer om köpprocessen och inredningskoncepten i Dokumentlistan.

Namn: Brf Skogsbrynet 2

Antal lägenheter: 24

Byggår: 2022-2024

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Område: Ljusterö

På Ljusterö torg har du butiker, service och restauranger där du exempelvis kan hämta pizza, sushi och thaimat. Mataffären är postombud och utlämningsställe för både apotek och Systembolaget. Ost- och delibutiken har gårdsproducerade ostar och delikatesser för alla möjliga tillfällen. Året runt kommer Skeppsbrons Bageri med sin brödbil, lastad med nybakat, färska frallor till frukost och härligt surdegsbröd.

Många som bor på Ljusterö åker över till fastlandet för att jobba eller göra ärenden ibland. Då är det skönt med bra, gratis bilfärja. Den går året runt dygnet runt. På dagtid med bara 20 minuters mellanrum. Inom de Närmaste åren räknar vägverket dessutom med att ha en ny, eldriven färja i trafik här.

Med SL:s bussar kan du både åka runt på ön, och över till och från fastlandssidan. På sommaren lägger Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar till vid 14 bryggor runtom på ön. Eller varför inte skaffa egen båt? Det är en fantastisk känsla att navigera fritt på upptäcktsfärder till hundratals öar och kobbar.

Intresseanmälan

Intresseanmälan