Vasastan

Upplandsgatan 77

Magisk sekelskiftestrea i Vasastan!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Sekelskifteslägenhet som utstrålar lyx, elegans och harmoni!
Genomgående sekelskiftescharm med höga socklar, stuckaturer, takrosetter och dekorlister. Köket är från Mälarökök med en sofistikerad grå kulör, tillsammans med mässingshandtag och knoppar som tillför en exklusiv känsla. Optimerat förvaringsutrymme med skåp som sträcker sig hela vägen upp till taket samt påkostad köksutrustning.

En harmonisk övergång mellan kök och matsal med mörkbetsat parkettgolv och plats för ett 8-mannabord, perfekt för större middagar. Ytan förlängs med balkongen som öppnas med dubbeldörrar. Utsikt mot den grönskande innergården och sol från lunchtid till kväll. I anslutning till vardagsrummet finns ett dedikerat vinrum bakom dubbeldörrar för vinentusiasten. Här finns en hel vinkyl från Pevino och vinhyllor från Wine and Barrels.

Lägenheten erbjuder två sovrum i bra storlek. Master bedroom med eleganta pardörrar och platsbyggda garderober som sträcker sig upp till taket. Det andra sovrummet kombinerar funktion och komfort med platsbyggd förvaring runt sängen. Bostaden har ett stort helkaklat badrum med inbygg nisch och mässingsdetaljer, en touch av lyx till din dagliga rutin, samt ett gäst wc.

Denna bostad är mer än bara ett hem – det är en kombination av sofistikerad design, praktiska lösningar och högkvalitativa material.

Kommunikationerna finns bakom hörnet och här når du alla tänkbara färdmedel inom kort avstånd. Vid Odenplan och Sankt Eriksplan finns gröna linjens tunnelbana samt bussar som tar er både genom innerstan och utanför tullarna. Ett par minuter från lägenheten finns nedgång till Citybanan med pendeltågstrafik och på Sankt Eriksgatan i närheten av bostaden finns även hållplats för bussar mot Arlanda.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

HALL:
Välkomnande hall med tapetserade väggar och mörkbetsat fiskbensparkett.
Avhängning för ytterkläder och skor direkt in till höger. Säkerhetsdörr med låssystemet Yale.
I anslutning till hallen finns en klädkammare bakom dubbeldörrar samt avskilt rum för tvätt, helkaklat med tvättpelare.

KÖK/MATSAL:
Mälarökök med grå kulör med mässingshandtag och knoppar. Köksskåp med extra förvaringsutrymme som går ända upp till taket.
Bred diskho framför fönstret med utsikt mot innergården. Ljus bänkskiva i sten med vitt kakel ovanför. Spis från Ilve, köksfläkt från Fjäråskupan, kombinerad ugn/mikrovågsugn och integrerad diskmaskin.

MATSAL
Mörkbetsat parkettgolv. Plats för ett 8-mannabord med tillhörande stolar. Dubbeldörrar ut till balkongen via matplatsen.
Höga socklar, två takrosetter och taklister med stuckatur.
Integrerad frys och inbyggd vinkyl.

BALKONG:
Dubbeldörrar ut till balkongen via matsalen/köket. Balkongen har komposittrall och utsikt mot den mysiga innergården.
Solen tittar fram vid lunchtid och stannar till kvällen, västläge.

VARDAGSRUM:
Stort vardagsrum med tapetserade väggar, höga socklar, original stuckaturer i taket, takrosett och mörkbetsad fiskbensparkett.
Djupa fönsterbrädor, elementskydd och dubbla fönster mot gatan samt fungerade kakelugn.

Vinrum bakom dubbeldörrar med glas från Järva byggnadsvård och dörröverstycken. En hel vinkyl från Pevino och vinhyllor från Wine and Barrels.

SOVRUM:
Breda pardörrar in till Master bedroom. Platsbyggda garderober enda upp till tak för maximal förvaring.
Mörkbetsad fiskbensparkett, tapetserade väggar, original takrosett och höga socklar.

BADRUM:
Helkaklat badrum med mönstrat klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt tapet och stuckaturlister.
Inbyggd nisch, vägghängd wc, dubbelhandfat med blandare i mässing och förvaringslådor under. Regndusch i mässing och vikbara glasdörrar.

SOVRUM:
Snygg och praktisk förvaringslösning med platsbyggda garderober och skåp runt sängen. Måttat för en dubbelsäng (180cm).
Inbyggda spotlights i skåpen över sängen. Mörkbetsad fiskbensparkett, målade väggar, höga socklar, fönster mot innergården med bred fönsterbräda och elementskydd.

GÄST-WC:
Tapetserade väggar och klinkergolv.
Handfat i kommod med två lådor, inbyggd nisch, wc och blandare i mässing.

Namn: BRF Upplandsgatan 77

Antal lägenheter: 28

Byggår: 1899

BRF Upplandsgatan 77 är en äkta bostadsrättsförening som omfattar adresserna Upplandsgatan 77 och 77A. Marken ägs av Stockholms stad och hyrs av föreningen. Tomträttsavgälden omförhandlas 2025, och nuvarande tomträttsavtal från 2016-01-01 till 2025-12-31. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

UTFÖRDA RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
2022 - Stamspolning i gårds- och gathus. Besiktning av elslingor på taket. Sotning av rökkanaler. Investering i nya innedörrar till hissarna. Ny underhållsplan som sträcker sig till 2072.
2021 - Brandskyddsåtgärder.
2020 - OVK.
2019 - Energideklaration samt installation av nödbelysning och brandsläckare i källaren och på vindarna.
2017 - Stamspolning i gårds- och gatuhus. Målning av källare och installation av ny toalett i gatuhus.
2016 - Installation av taksäkerhetsanodning.
2015 - Ny tvättmaskin i tvättstugan, målning av samtliga fönster och ny fjärrvärmecentral.
2014 - Målning av trapphus i gårdshuset.
2013 - Renovering av hissar och målning av trapphus i gauhus.

KOMMANDE RENOVERINGAR/UNDERHÅLL
Planerade underhållsåtgärder, ommålning av plåttak mot gatan och målning av fönsterkarmar och fönsterbleck. I planen ligger även målning av portar och åtgärd för automatisk portstängning av portarna till både gat- och gårdshus och en uppfräschning av hyreslokalen om behov finns.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga i gathuset.
- Två innergårdar med sittplatser och möjlighet till grill.
- Soprum med grovsoprum.
- Två cykelrum.
- Barnvagnsrum.

BREDBAND/TV
Bredband och kabel-TV via ComHem/Tele2. Föreningen har ett gruppavtal på 224 kr/kvm som debiteras för varje lägenhet som ett obligatoriskt tillägg.

I månadsavgiften ingår värme och vatten.

ÖVRIGT
Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare.

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan