Gärdet

Sandhamnsgatan 23

Fin etta med exklusiva materialval och låg avgift!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Accepterat pris! Välplanerad nybyggd etta med exklusiva materialval, smart-belysning och väldigt låg avgift! Här bor du centralt vid Gärdets och Djurgårdens grönområde samtidigt som bra och nära förbindelser finns med bara några minuter in till Stockholm city. Brf London 8 är en skuldfri förening som sköts med omsorg och har inga planer på att höja avigfterna. Varmt välkommen på visning av denna unika etta som blev färdigställd våren 2019!

HALL
Välkomnande hall med bra förvaring och plats för avhängning.

BADRUM
Fint rymligt helkaklat badrum med elgolvvärme och inbyggda nischer med belysning. Kommod, integrerad spegel, handdukstork, duschväggar och vägghängd toalett.

KÖK
Stort fint härligt kök med köksö. Bänkskivor i carraramarmor, stänkskydd i grått kakel och exklusivt kök från Canadakök. Vitvaror från Siemens. Köket är utrustat med diskmaskin och förberett för mikrovågsugn.

VARDAGSRUM/SOVALKOV
Vardagsrum med plats för soffa eller fåtöljer. Sovalkovet rymmer en dubbelsäng.

ALLMÄNT
Lägenheten är utrustad med smart-belysning från Plejd, som kan styras via mobil/iPad.
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Namn: BRF London 8

Antal lägenheter: 55

Byggår: 1962

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf London 8 är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Den bildades 1985 och består av 51 bostadslägenheter varav 3 hyresrätter samt 1 lokal. Föreningen är helt skuldfri (!!) och har extremt låga avgifter. Fastigheten är perfekt belägen med närhet till både stadspuls, vackra grönområden och bad. Med några minuters promenad når du Gärdets grönområden, Kampementsbadet samt Djurgården. Här finns bra förbindelser med både ettans buss och tunnelbana. Gärdet håller aktiviteter så som utegym, volleyboll samt basketplaner, dessutom ligger Ica i grannfastigheten. Välkommen till en av de bästa föreningarna i Stockholm!

Genomförda renoveringar
2018/2019 - Föreningslokal gjordes om till 4 lägenheter
2018 - Godkänd OVK
2018 - 18 brandvarnare installerades, från fläkten på taket till källaren. Samtliga är kopplade till en larmcentral.
2017 - Stambyte
2015 - Iordningställande av fastighetens östra del, slänten mot Ica
2014 - Översyn och besiktning av rökluckor, spjäll, kanal för rökgasevakuering etc.
2013 - Översyn och justering av brister på taket. Utbyte av tvättmaskin, torktumlare och torkskåp i tvättstugan
2012 - Ombyggnad av soprum med nya sorteringsmöjligheter
2010 - Byte av stamvattenventiler och termostater i alla lägenheter. Ommålning trapphus, våningsplan, tvättstuga och hobbylokal. Golvslipning trapphus, våningsplan.
2009 - Nya stigarledningar och ny el samt belysning i trapphus och hisshallar, nya säkerhetsdörrar installerade till alla lägenheter.
2008 - Renovering av samtliga fönster inkl. montering av energiglas på ytterbågen, ny bredbandsinstallation, nylagda gångar runt huset med nya plattor vid entré.
2007 - Godkänd obligatorisk ventilationskontroll (OVK).
2006 - Uteplats iordningställd, ny cykelparkering, nya ventilationsfläktar

Inga planerade avgiftsförändringar eller ytterligare underhåll.

I avgiften ingår värme, vatten, basutbud kabel-tv samt bredband.
Comhem finns i huset.

Område: Gärdet

Gärdet är en omtyckt stadsdel med mycket grönska som ligger ett stenkast från Östermalms stadspuls. Området är omtalat för sina vackra byggnader, trivsamma miljö och de ambitiösa grönområdena. I Gärdet finns gott om butiker, service, caféer och restauranger. Fältöversten, som ligger på andra sidan Valhallavägen, är ett omtyckt köpcentrum med ett stort utbud av butiker och service. Från Gärdet tar du dig smidigt in till centrala Stockholm på några få minuter via tunnelbanans röda linje samt ett flertal busslinjer.

Intresseanmälan

Intresseanmälan