Vasastan

Roslagsgatan 13B

Sekelskifte och vindsetage på attraktivt läge i Vasastan!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Välkommen till ett hem som kombinerar det bästa av två världar - sekelskifte och vindsetage med ca 6 kvm terrass i bästa sydvästläge! På trendiga och restaurangtäta Roslagsgatan finner du allt från Michelin-krogar till populära kvarterskrogar.

Bostaden är fördelad på två våningsplan, undervåningen (våning 3) har sekelskiftesdetaljer så som djupa fönsternischer och härlig takhöjd. Övervåningen är en tillbyggd vindsvåning med bland annat bastu och stor terrass om ca 6 kvm i sydvästläge. Det finns ett badrum på vardera våningsplan samt en nyinstallerad öppen spis på undervåningen. Lägenheten ligger på tyst läge i föreningens gårdshus. Runt hörnan finns Roslagsgatans trendiga restauranger och gångavstånd till Odenplan med all tänkbar service.

Detta är ett hem att trivas i, för alla åldrar - välkommen att höra av dig!

UNDERVÅNING

Välkomna in i den trevliga entrén med klinker och elburen golvvärme samt plats för avhängning i de platsbyggda garderoberna. Detta är sekelskiftesdelen av bostaden, här finner man detaljer så som djupa fönsternischer och härligt takhöjd!

Från hallen nås undervåningens badrum med dusch, toalett och kommod från Dansani.
Köket är från Kvänum och renoverades år 2016, vitvaror i form av diskmaskin, spishäll och kombinerad ugn/mikrovågsugn med ångfunktion är från Siemens och kyl/frys med dubbeldörr är från Smeg. Här finns antingen plats för matbord eller en köksö för den som önskar.
Från köket respektive vardagsrummet når man de två sovrummen som vätter mot gården. Vardagsrummet har nyligen fått installerat en öppen spis, härifrån tar man den påkostade svävande trappan upp till övervåningen.

ÖVERVÅNING

Övervåningen är en tillbyggd vindsetage från 2006. Det finns många olika möjligheter att nyttja detta utrymmet, kanske vill du ha det som Master Bedroom, Lounge, ett extra vardagsrum, kontor eller till och med stycka av det till två mindre rum. Här når du bostadens andra badrum, med elburen golvvärme, kommod, toalett, tvättpelare, både dusch och badkar samt en härlig bastu! På övervåningen ligger även den stora terrassen om ca 6 kvm i bästa sydvästläge och utsikt över takåsar, här har du sol nästan hela dagen!

Namn: Brf Baggen 13

Antal lägenheter: 19

Byggår: 1907

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Baggen 13 är en äkta förening i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm. Föreningen består av 19 bostadsrätter och 4 lokaler. Här har man nära till både restauranger, parker, tunnelbana, bussar och all tänkbar service.

Föreningen har gemensamma utrymmen i form av tvättstuga, två innergårdar, cykelförråd och barnvagnsrum. Förråd finns i källaren.

I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-TV grundutbud. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer på 155 kr/mån.

För genomförda och planerade underhåll se föreningens underhållsplan under dokument.

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan