Vasastan

Norrbackagatan 23

Påkostad vindslägenhet vid Norra Tornen

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt


Välkommen till denna elegant designade vindslägenhet belägen i det populära området Birkastan, vid foten av Norra tornen och nya stadsdelen Hagastaden. Denna exklusiva bostad erbjuder komfort och lyxig atmosfär i en av Stockholms mest eftertraktade områden.

Med en boarea på 26 kvm och en golvyta på 30 kvm erbjuder denna vindslägenhet smart utnyttjat utrymme för att maximera både funktionalitet och bekvämlighet.

Från lägenheten har du även tillgång till en fantastisk utsikt över omgivningarna. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger dig möjlighet att njuta av den vackra stadsutsikten dag och natt.

Sammanfattningsvis erbjuder denna påkostade vindslägenhet en överlägsen nivå av komfort och lyx.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och luftig hall med genomtänkta detaljer och stilrena ytor. Hallen är utrustad med platsbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillbehör.

Den öppna planlösningen inkluderar ett modernt kök med köksluckor i en elegant "betongliknande" färg. Köket är fullutrustat med toppmoderna Gaggenau vitvaror, integrerad vinkyl samt har gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor.

Badrummet är helkaklat med stora marmorplattor, vilket ger en känsla av lyx och elegans. Här finns en svart regndusch bakom vikbara glasdörrar samt matchande mattsvart DRY handduksvärmare och toapappershållare. En snygg stor spegel med inbyggd belysning ger dig en praktisk och stilfull plats för att göra dig i ordning. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

Genomgående i lägenheten finns en vacker och tidlös ljus fiskbensparkett, väggar stilrent målade i vitt och dimbara spotlights.

Område: Vasastan

Vasastan är en stadsdel i centrala Stockholm, belägen norr om Norrmalm och öster om Haga i Solna kommun. Vasastan har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, då området bestod av stora gods och lantbruk.

Idag är Vasastan en populär och välbesökt stadsdel med en mångfald av butiker, restauranger och kaféer. Området är känt för sina vackra byggnader och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

Stadsdelen är också känt för sina gröna områden och parker, som Vasaparken och Observatorielunden. Dessa parker är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

En av Vasastans mest populära områden är Odenplan, som är känt för sina många butiker och restauranger. Här finns också en av Stockholms mest kända byggnader, den berömda Vasa-teatern som är en av Stockholms mest kända scen för underhållning.

Intresseanmälan

Intresseanmälan