Södermalm

Maria prästgårdsgata 15

Supermysig vindsvåning nära Mariatorget

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Altan i fritt sydvästläge och ljusa generösa sällskapsytor med braskamin och ca 4,35 i nock. Tornrum med tre fönster som blir en perfekt matplats. Kök från Italienska Arrital med vitvaror från Bertazzoni. Två sovrum och ett badrum.

Entré:
- Klädavhängning i anslutning till entrén.
- Förråd och tvättstuga

Kök och vardagsrum:
- Kök från Italienska Arrital med grå släta luckor. Bänkskiva i kompositmaterial (Hi-mac). Spis från Bertazzoni med induktionshäll och ugn samt en kombinerad ugn/micro. Integrerad diskmaskin från Siemens.
- Stort och ljust vardagsrum i anslutning till altanpartiet. Öppen spis från Contura.
- Matplats i tornrummet

Master bedroom
- Bevarad tegelvägg som ger en trivsam känsla i rummet.
- Garderober med skjutdörrar.

Sovrum
- Fönsterkupa mot gatan. En 80 cm garderob.

Badrum i anslutning till entrén
- Badrum i anslutning till entrén. Dusch bakom glasvägg, handfat med komod och spegel. El-golvvärme som debiteras via hushållsel samt handdukstork med vattenburen värme.

Namn: Brf Mariagården

Antal lägenheter: 0

Byggår:

Bildades 1997 och består idag av 21 bostadsrätter och 5 st hyreslokaler.

- Cykelrum finns i källaren med nedfart från gatan
- Barnvagnsrum finns intill hissen
- I källaren finns en tvättstuga med två maskiner, torktumlare och ett torkrum.

Område: Södermalm

Södermalm är en central stadsdel i Stockholm som har utvecklats till en av stadens mest populära och trendiga områden. Södermalm har en lång och fascinerande historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden, då området var en självständig stad vid namn Södermalm.

Idag är Södermalm en stadsdel med en mångfald av olika kulturer och livsstilar. Området är känt för sin bohemiska och alternativa atmosfär, med många butiker, restauranger, barer och klubbar som riktar sig till en trendig publik. Södermalm är också känt för sina gamla trähus och pittoreska gator, som ger området en charmig och avslappnad känsla.

En av Södermalms mest populära områden är SoFo, som ligger söder om Folkungagatan. SoFo, som står för South of Folkungagatan, är känt för sina små butiker, gallerier och kaféer. Området har en unik atmosfär och är en populär plats för både lokalbefolkningen och turister att besöka.

Södermalm har också många gröna områden och parker, som Tantolunden och Skinnarviksberget. Dessa områden är populära för både avkoppling och sportaktiviteter som löpning och picknick.

Södermalm är också känt för sina historiska sevärdheter, som Katarina kyrka och Maria Magdalena kyrka. Katarina hiss, som förbinder Södermalm med Gamla stan, är en annan populär sevärdhet som erbjuder fantastisk utsikt över Stockholm.

Sammanfattningsvis är Södermalm en mångsidig och spännande stadsdel i Stockholm med en rik historia, kultur och livsstil. Södermalm är en plats som passar alla, oavsett ålder eller livsstil, och är ett av Stockholms mest populära och livliga områden.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Mäklare