Lagnö 2

Skärgårdsidyll med egen brygga, båt & bastu - Magisk utsikt!

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Kontakt

Välkommen till denna totalt nyrenoverade och vinterisolerade samt helt insynsskyddade idyll på Lagnö vid Mälaren. Fastigheten består av en stor grönskande tomt om 3057 kvm med egen brygga, bastu och gästhus samt tillhörande nyttjanderätt om ytterligare ca 5600 kvm tomt och vatten med tillhörande fiskerätt. Med på köpet får man både motorbåt och en segelbåt med fyra kojer.

Längst ut på Munsö/Ekerö parkerar man vid Sluts brygga (egen p-plats) och tar sig därefter vidare med båt på ett par min. till idylliska Lagnö. Här bor man lugnt och trivsamt med endast 6 st. grannar på ön, då resterande mark är obebyggd där en del är Naturreservat. Den helt insynsskyddade bostaden har fantastisk sjöutsikt mot både söder och norr samt badplats med fin sandbotten vid den egna bryggan.


Lagnö beläget vid Munsö Ekerö bjuder på vacker natur & friluftsliv och om du är en fågelfantast så har hela 129 arter rapporterats in vid Bonadammen vid Bona herrgård nära Munsö kyrka.
I närområdet finns flera gårdsbutiker bl.a välkända Rosenhill med café och självplock och hos bonden vid Sluts brygga erbjuds både färska äpplen, ägg och potatis.

Mälaren är populärt för fiske och området är rikt på både gös, aborre och gädda.

Från bryggan tar man sig med båt på ca10 min till välkända och populära turistön Birka som bjuder på gästhamn, restaurang, krogar och vandringsleder samt ett väl värt besök till Vikingabyn, "Sveriges första stad".

Med ca 15-20 min båttur kan du även ta dig till Stallarholmen och charmiga Värdshuset Gripen alternativt med båt eller bil till Rastaholms Värdshus med anor från 1930-talet.

Ett unikt tillfälle att förvärva ett drömboende som måste upplevas!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Intresseanmälan

Intresseanmälan