Vasastan

Ingemarsgatan 2

PENTHOUSE MED CA 30 KVM TERRASS

Fakta Beskrivning Bilder Planlösning Karta Dokument Kontakt

Såld

Penthouse med stor terrass på ca 30 kvm, panoramafönster från golv till tak, hörnlägenhet, öppen planlösning, snickeribyggt kök och lyxiga materialval - missa inte chansen!

Här har du nära både till citypulsen och grönområden så som Vanadislunden, Brunnsviken och Hagaparken. Området Sibiren blir allt mer trendigt, inte minst på grund av dess intressanta restaurangkvarter innehållande exempelvis Meno Male, Jim & Jakob, Agrikultur (Michelinstjärna), Svartengrens, Balzac, Mahalo och Pom & Flora.

- Terrazzogolv i hall och badrum
- Enstavsparkett
- Snickeribyggt kök
- Vitvaror från Bertazzoni
- Braskamin
- Dubbla kranar i badrum
- Mycket inbyggd förvaring
- Trall, glasräcke och markis på terrassen
- Vattenburen golvvärme i hela lägenheten samt elgolvvärme i badrum

Namn: Brf Staren 18

Antal lägenheter: 63

Byggår: 1969

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Brf Staren 18 är en äkta förening som äger marken. Föreningen bildades 1998 och fastigheten bebyggdes år 1969. Ekonomin är väldigt god och föreningen hade vid utgången av år 2019 ca 3 msek i lån och ca 4,3 msek i kassan. Den totala boytan är 5088 kvm och kontorsytan är 320 kvm.

GENOMFÖRT UNDERHÅLL
2020 - Provtagning av balkonger och pelare i garage, service av pumpgrop med byte av vippor och kontroll av sugning, slipning av samtliga golv vid ingångarna till varje port.
2019 - Takpåbyggnadens ventilation har färdigställts och besiktigats. Källaren har genomgått en uppdatering med målning ab gångar, golv och dörrar.
2018 - Slamsugning av pumpgropar och byte av nivåvippor. Innergården fick ny jord och nya växter. Entréerna, trapphusen målades om. OVK utfördes och godkändes. Besiktningsanmärkningar av takpåbyggnaden utfördes. Brandskyddet i fastigheten uppdaterades.
2016/2017 - Takpåbyggaden byggdes med sex nya lägenheter. Stamrenovering med relining utfördes. Ventilationssystemet på entréplan uppdaterades.
2015 - Stamspolning. Renovering av soprum. Föreningen sålde av den sista hyreslägenheten.
2014 - OVK. Byte av avloppsledningar i källaren samt byte av entrépartier.
2013 - Ombyggnad av ventilationssystem. Installation av fibernät.
2012 - Stamspolning. Ansökan ändring detaljplan. Reparation efter vattenskada.
2011 - Byte av tvättmaskin, nya armarturer i garaget och källargångar.
2010 - Samtliga tre hissar har renoverats med nytt maskineri och automatdörrar. Nya armaturer och ny nödbelysning installerad i trapphusen.
2009 - Utvändig målning av samtliga fönster mot gården samt bottenvåning mot gatan. Dörrar i entrépartierna målade och marmorgolven slipade.
2008 - Byte av en tvättmaskin. Omdisponering av hushållssopor.
2007 - Elupphandling kollektivt.
2006 - Ommålning av trapphusen. Alla hissar uppgraderades till nya säkerhetskraven.
2005 - Nybyggnation av bastu och styrelserum.
2004 - Renovering av trapphus och källare. Ombyggnad av gården, markanläggning.
2003 - Projektering av tillbyggnad på taket.

PLANERAT UNDERHÅLL
Fönsterrenovering

AVGIFT
I avgiften ingår värme, vatten, tv grundutbud samt bredband.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga i källaren (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 2 torkskåp, 1 mangel)
- Bastu i källaren
- Garage (19 enkelplatser med laddstolpe till samtliga, 8 dubbelplatser med en laddstolpe per dubbelplats, 2 MC-platser)

EL
Elektricitet upphandlas kollektivt av föreningen och varje bostad får betala för den egna elförbrukningen per kvartal i efterskott. Separata elmätare för varje lägenhet finns i källaren.

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

FÖRRÅD
Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren.

Område: Vasastan

Vasastan är en mycket hemtrevlig stadsdel i Stockholms innerstad som är känd för sina parker såsom Vasaparken och Observatorielunden. Här bor du i hjärtat av Stockholm men med närhet till grönska. Vasastan kryllar av unika vintagebutiker, mysiga caféer och omtalade restauranger. Det finns också ett rikt utbud av servicebutiker, mataffärer samt förskolor och skolor. Kommunikationen till övriga stadsdelar är god med såväl buss som tunnelbana.

Intresseanmälan

Intresseanmälan