Evenemangsgatan 12 – 3 vånings townhouse

Unikt 3-vånings Townhouse med 3 terrasser ovanför Mall of scandinavia

Fakta Beskrivning Bilder Karta Kontakt

*SÄLLAN TILL SALU * INVESTERINGSMÖJLIGHET

UNIKT 3-VÅNINGS TOWNHOUSE MED 3 TERRASSER MED SJÖUTSIKT OCH 360 GRADERS UTSIKT* EGEN GARAGEPLATS I HUSET * UTHYRNINGSDEL SOM GER MÖJLIGHET ATT GENERERA GODA INTÄKTER

- Föreningen godkänner andrahandsuthyrning!
- Unikt hörn townhouse på taket med sjöutsikt!
- Egen garageplats ingår i köpet för endast 500 kr/ mån !
- Uthyrningsdel om 2 rok ger chans att generera goda intäkter
- 3 badrum!
- 3 terrasser, varav ena takterrass med 360 grader utsikt samt sjöutsikt!
- Populärt, naturnära och familjevänligt område med närhet till allt du behöver
- Stabil ekonomisk förening där man sänkte avgifterna med 35% 2018
- Populärt, naturnära och familjevänligt område med närhet till allt du behöver
- 1 min promenad till Mall of Scandinavia med över 250 butiker och kommunikationer
- Stenkast till Råstasjön och Lötsjön med sina motionsspår
- Stenkast från friendsarena


Mer info i beskrivningen

Stadsradhuset sträcker sig över tre våningar och har tre terrasser med fantastiska utsikter, inklusive en takterrass med 360 graders utsikt över området och sjön. Utsikterna härifrån är spektakulära och det är det perfekta stället att koppla av och underhålla vänner och familj. Bostaden disponeras på bästa sätt med luftiga sociala ytor i kök och vardagsrum där man enkelt kan ha vänner och familj på besök.

I anslutning till vardagsrummet finner ni även en av husets 3 terrasser. På nederplan finner ni 2 rum och kök med badrum som kan användas som
uthyrningsdel med egen igång som ger möjlighet att generera intäkter för nya ägaren! Övreplan erbjuder ett stort masterbedroom som kan göras om till två mindre om man önskar. En suite badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Egen garageplats i huset ingår i köpen för en avgift om endast 500 kr / mån!

Terraser
Bostadens tre terrasser är de mest spektakulära och perfekta platsen för att koppla av eller underhålla vänner och familj. När du kommer upp till takterrassen kommer du att märka att det finns gott om utrymme att röra sig fritt och njuta av den fantastiska sjöutsikten.
Här finns plats gör bekväma utemöbler som inkluderar soffor, stolar och bord, så det finns gott om plats att sitta och koppla av. Det finns också plats för stor grill och grillutrustning tillgänglig om du vill laga mat utomhus. Bjud över vänner eller familj på häng och koppla av och njut av en avkopplande stund medan du blickar ut över sjön och området runtomkring.
Dessa tre terrasser ger verkligen ett unikt utomhusutrymme som passar för alla tillfällen så oavsett om du planerar en grillfest med vänner och familj eller bara vill koppla av medan du njuter av den fantastiska utsikten, är takterrassen den perfekta platsen att vara på.

På gården som ligger på plan 8 finns gång- och vistelseytor av trädäck, trappor, planteringar i upphöjda växtbäddar, lekplats och belysning.
Ett sammanhållande golv av trä länkar samman de olika hustyperna längs en nästan 200 meter lång gränd – på åttonde våningen. De 52 radhusen ligger ovanpå köpcentret Mall of Scandinavia, Solna. Trägolvet skapar en mjuk akustik och en känsla av långsträckt gemensam, barnvänlig terrass. I vardera ände finns lekmöjligheter i form av snurrskiva, klätter, gunga och vippbräda. Här finns också möblering för gemensamt umgänge. Vid trapphusen ligger små platsbildningar med sittbänkar, pergolor och hammockar.


Denna bostad är ett utmärkt boende i Solnas nya moderna stadsdel intill Friends Arena och Mall of Scandinavia. Suveräna kommunikationer med pendeltåg, bussar utanför huvudentrén och i direkt anslutning till E18/E4. Med tvärbanan tar du dig dessutom smidigt till Alvik via centrala Solna och Sundbyberg och med utbyggnad av tunnelbana mot Arenastaden utökas kommunikationsmöjligheterna desto mer.

Kontakta mäklaren för mer information och bilder!

Namn: Brf Stjärnhimlen

Antal lägenheter: 0

Byggår:

Äkta/oäkta förening: Äkta

Föreningens mark: Äganderätt

Bostadsrättsföreningen Stjärnhimlen i Solna bildades 2013-06-18 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Bostadsrättsföreningen är äkta och registrerades hos Bolagsverket 2013-07-09, föreningens stadgar registrerades 2013-07-09, reviderad version registrerades 2016-07-15. Ekonomisk plan registrerades 2014-07-30, reviderad version registrerades 2015-05-04.

Byggår: 2014
Område: Arenastaden, Solna
Antal lägenheter : 82
Fastighetsbeteckning: Blivande Solna Nationalarenan 14 (Del av Solna Nationalarenan 7)
Tomtens areal, ca: 5 075 m2
Bostadsarea (BOA), ca : 7 229 m2

Gemensamma anordningar: Byggnaderna är för värmeleverans ansluten till fjärrvärmeverk. Värmecentraler för distribution av värme och produktion av varmvatten är belägna i entréplanet i hus A, B och C. Ventilation sker genom mekanisk frånluft med centrala fläktar för flerbostadshusen och en fläkt för respektive radhus. Ur frånluften återvinns värme. Hiss finns i vardera trappuppgången.

Gemensamma utrymmen: Byggnaderna har gemensamma trapphus. Gemensamma utrymmen för rullstols-, barnvagns- och cykelförvaring finns i entréplanet. Gemensamma teknikutrymmen undercentral, elrum och fläktrum finns i byggnaderna.
Gemensamma anordningar på tomtmark: På gården som ligger på plan 8 finns gång- och vistelseytor av trädäck. Trappor, planteringar i upphöjda växtbäddar, lekplats och belysning.

Parkering: Inga biluppställningsplatser finns inom fastigheten. Men det finns närliggande garage som t.ex Arenagaraget och Mall Of Scandinavia, så i mån av plats kan det gå att ordna p-plats på dessa ställen. Betalning sker då med separat månadsbetalning i förskott till resp. garageägare. Det finns inga garantier om lediga platser, det måste man kontrollera själv först. Priserna ligger runt ca 2000:- per månad för båda ställena.

Underhand

xaa

dsdds

sad

jijj

Skytteholmsparken 6

Skytteholmsparken 7

Skytteholmsparken

Solna Centrum

Solna Centrum 2

Solna Centrum 3

Solna Centrum 4

Mall of Scandinavia

Skytteholmsparken 1

Skytteholmsparken 2

Skytteholmsparken 3

Skytteholmsparken 4

Intresseanmälan

Intresseanmälan