Nyproduktion

Solna

Projekt Poppeln

Kruthusbacken 82

Fakta Beskrivning Bilder Karta Dokument Kontakt

Status:Planering

Status:Intresseanmälan

Status:VIP-försäljning

Status:Öppen försäljning

Status:Tillträde

Exklusiva vindsvåningar på central adress i underbara Råsunda precis intill Solna Centrum

Nu byggs fyra mindre vindsvåningar på central adress i underbara Råsunda. Genomtänka planlösningar, moderna, stilrena och sobra materialval präglar vindsvåningarna.
Vindsvåningarna kommer att vara om 28 kvm. Diskmaskin och vattenburen golvvärme är bland annat något som vindsvåningarna tillhandahåller.
Inflyttning beräknas till sommaren 2023

Ta möjligheten att få påverka planlösning och materiallista men skynda på, snart kan det vara för sent! Kontakta mig för att få veta mer!

Central adress med endast någon minut ifrån all kommunikation som tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar. I direkt närhet finns Solna Centrum med över 120 butiker, matvarubutik, gym och restauranger. För mer natursköna områden nås uppskattade Råstasjön inom några minuter och Hagaparken precis i närheten. Gångavstånd till Mall of Scandinavia och Friends Arena.

Föreningen disponerar över 17 stycken parkeringsplatser som går att hyra.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information framåt.

Område: Solna

Populära Solna är en närförort som ligger några minuter med tunnelbana från Stockholm city. Här växer bostadsmarknaden till den nivån att Solna idag är en av de kommuner i landet som har det högsta bostadsbyggandet. I Solna finns ett rikt utbud av service och butiker. Här finner du bland annat Mall of Scandinavia som är en av Europas största shoppinggallerior. Ett stort antal restauranger och caféer finner du också i området. Samtidigt bor du nära grönområden såsom Hagaparken där du kan njuta av långa promenadstråk. Solna fortsätter att ständigt utvecklas med bland annat 800 nya lägenheter per år.

Bostäder i projektet Våning Rok Kvm Pris Status
Kruthusbacken 82A - lgh 26 4 1.5 28 2 795 000 kr Kommande
Kruthusbacken 82A - lgh 27 3 1.5 28 2 795 000 kr Kommande
Kruthusbacken 82A - lgh 28 3 1.5 28 2 795 000 kr Kommande
Kruthusbacken 82A - lgh 25 3 1.5 28 2 795 000 kr Kommande

Intresseanmälan

Intresseanmälan